Inca un motiv sa isi dea demisia.

Discuție în 'Ajutor' creată de Dorin, 7 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dorin

Dorin Scriitor activ

Nu aflu nici un info pe forumul romanesc, sau acest survery nu era destinat noua?

Jos cu tirania jos cu dictatura

La ce tot imi stergeti posturile?

Va doare adevarul?

Fiti barbati nu gaini

De cateva zile urmaresc si alte forumuri unde cei din staff-ul BP chiar isi fac treaba si asta se vede.
    Doar la noi de rusine sau poate frica sa nu mai ia cate un sut unde trebuie , admini si moderatori nostri dorm .
    Sa nu uitat si pe domni/doamnele de la support care in 3 cuvinte si 2 miscari te-au lamurit ca si sa ai dreptate , sistemul este atat de corect incat iti poti lua adio de la orice speranta

Modificat ultima dată: 7 Mai 2014
  2. Dorin

Dorin Scriitor activ

Revin cu ceva mai penal .

> Sistem: [§•ƒ] ★⋆εғκaи⋆★ 41787042 sa va fac si poza sau un videoclip ca acest jucator e pe bot? sau va descurcati singuri...

mesajul meu catre support

Salut,

Nu avem noi competenţe pentru astfel de situaţii.

Sperăm că am putut să îţi fim de ajutor prin prezentarea acestor informaţii!

Multe salutări,

--
    Bigpoint Support

mesajul primit de la support...

Chiar asa jalnici si patetici ati ajuns?
    Sa va vad ca iau bann ca va dau in judecata.
    Mi sa dus de multa vremeplacerea de a mai savura acest joc,
    Acum e vremea razbunari

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ei nu fac nimic pentru a prinde botii. Au creat un program care ar trebui sa miste ceva dar este total depasit iar manual nu au voie sau le este lene prin urmare este liber la robotei daca aveti scarul.

4. Dorin

Dorin Scriitor activ

Macar putin interes puteau oferi azi ca banuiesc ca au 10 minute libere ca sa posteze nou Skin aparut la sectiunea PAYMENT.

Dar totusi tre sa aflam de pe alte forumuri si nu de pe al nostru..
    Bravo felicitari. Nu exista zi in care sa nu dati cu batul in apa.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ar fi trebuit sa intelegeti ceva pana acum: nu ne mai baga in seama fiindca ar insemna sa intre in polemici iar ei trebuie sa raporteze ca nu au conflicte prin urmare asta fac si fug de conflicte. Daca nu ai cu cine sa te certi vei renunta sa comentezi si uite cum au disparut toate problemele fara sa miste un deget.

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Eu v-am zis ca sunt "admini alesi cu mana" si ca sunt pe langa adminat unii ( nu toti, sunt doar 3 admini care sufera si sunt in plus pe joc ). Bine ca mai intru doar in vizita pe joc ; sa mai vad si eu cum a "progresat" jocul :D => se pare ca a ramas la fel ( cu jucatori care baga super amulete, care au super damage-uri si vitezomani edit: + mai nou trag mai repede decat le permite rampa)

7. Zeusian

Zeusian Comisar forum

au bagat mitraliere la payment, cum sa nu traga mai repede :)
    pentru viteza s-a bagat nitro,
    iar amuletele sunt altoite cu soiuri regale :)
    pentru demage baga ghiulele imbogatite cu uraniu si botezate in apa grea de la drobeta turnu severin :)

8. Dorin

Dorin Scriitor activ

De o luna am tot zis ca sant alti care trag mai repede decat se poate trage.
    Si totusi nimeni nu ma crezut,

O sa vedem la event care de ce e in stare. :))

9. Dorin

Dorin Scriitor activ

Asa bine nu am ras de ceva vreme

10. Dorin

Dorin Scriitor activ

11. Rain

Rain Guest

Salut,

Cand aveti suspiciuni privind corectitudinea unui juctaor, va rog sa contactati suportul, Forumul nu este destinat unor astfel de sesizari. Doar suportul poate verifica cele afirmate de dvs.

Tin sa va reamintesc ca ofensele incalca regulile forumului, prin urmare, cei ce incalca regulile, vor fi sanctionati.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.