Incepe iar Concurs pe forum Capitains Chair

Discuție în 'Ajutor' creată de Spirit_Breaker, 18 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Modificat ultima dată: 18 Iul 2014
  2. carlosmm

carlosmm Maestru forum

3. Spirit_Breaker

Adminii nostri nu cred vor sa faca ca e prea multa bataie de cap sa zic asa... sunt sunt prea dezinteresati de joc si de noi userii... Parerea mea, astept sa vina un admin si sa ma contrazica si sa aduca argumente ca eu gresesc in ceea ce am spus.

4. carlosmm

carlosmm Maestru forum

na bagat de cand joc eu

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Concursul la care faceti referire nu este unul general. De aceea nu exista si pe forum-ul romanesc.
    El este organizat de echipa de moderatori englezi.
    Daca considerati ca astfel de evenimente ar fi atractive si pentru voi vom lua in considerare, pe viitor, organizarea lor si in forum-ul romanesc.

6. Spirit_Breaker

Pai sunt atractive si ar mai descreti fruntile userilor niste jocuri pe forum.. Ar fi bine ca jucatorii sa socializeze mai mult cu adminii si niste premii ar face userii sa mai uite de problemele pe care la are jocul acum.. Momentan se socializeaza pe forum doar despre cat de nesatisfacuti sunt ei de event-uri si se mai fac posturi doar la cereri ban/unban .. Cred ca ar fi bine ca adminii sa le acorde putina atentie ca jucatorii romani sa aiba mai multa incredere in voi. Si ai dreptate "Acolo unde forţa poate doar să distrugă, delicateţea poate sculpta"

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru feedback.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.