inchidere joc

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de kopoltyu[HUN], 29 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

doriti sa excluda bigpoint seafight din jocurile lor ?

Sondaj închis pe 8 Apr 2019.
  1. da

44,4%
  2. nu

55,6%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

dupa cum bine putem vedea big point nu mai este in stare sa mentina acest joc functional l-a incarcat cu tot felul de harti itemuri si multe altele dar jocul este praf.. ca sa faci un npc acolo e ok dar ca sa joci seafight adevarat din pacate nu se mai poate motive sunt destule si ei le stiu dar nu vor sa le rezolve mai bine puneti lacatul pe pravalie domnilor!

2. Fratioare orice se poate face dar daca uni jucatori nu sunt capabili sa faca niste mini jocuri sau harti de event asta nu este problema lui B.P este problema jucatorilor ce le place sa joace singuri sau fiecare cu ghilda lui , adica daca nu este echipa ma refer la ghilda nu ai cum sa faci ce nu poti , iar jocul ce are daca nu iti place tie lasa pe alti sa joace fara suparare .

ady26 apreciază asta.
  3. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

eu nu ma refer la asta ..grafica jocului este varza ... se blocheaza de numai daca sunt mai multi jucatori pe o harta adio joc... buguri peste buguri... restarturi fara numar eventuri care necesita 100 restarturi sa functioneze...! jalnic

*ensis* apreciază asta.
  4. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

din punctul meu de vedere e dus rau jocul,si de votat cei care au bagat bani in joc nu or sa voteze cu Da caci le e frica sa isi piarda conturile si investitiile,dar parerea mea acest joc momentan ar trebui pus lacatul din partea jucatorilor deoarece nu mai este free demult

5. _MARYUS_

_MARYUS_ Junior Expert

"din punctul meu de vedere" este foarte simplu: adevarat jocul a cam luato razna dar nimeni nu este obligat sa joace asa ca cei ce baga banuti in acste joc sunt liberi sa continue,iar cei care ar dori sa dispara "SEAFIGHT" sunt liberi sa se lase de joc!!!

~Sexy-Ship~ apreciază asta.
  6. ~Sexy-Ship~

~Sexy-Ship~ Scriitor în devenire

corect asa as spune si eu sa se lase de joc dar sti cum este acest joc decat sa se lase de joc mai bine ar scrie comentari de acest gen cum sa inchida acest joc ca ne da aceste persoane care comenteaza aiurea pe forum banuti inapoi care i-am bagat

7. axel

axel Team Leader Team Seafight

Rezultatul sondajului este negativ.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.