Feedback Intrate in mare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Cosmin-, 11 Sep 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cosmin-

Cosmin- Începător forum

Salutare tutoror. vreo ideea daca pachetul de intrare in mare are o limita de cate ori poate fi cumparat?

L-am mai cumparat si am incercat din nou, doar de data asta nu imi merge.
    Poate ma ajuta batranii cu un raspuns.

Saru' mana anticipat!

2. Bowie

Bowie Guest

Salutare,

Pachetul acela poate fi cumparat de maxim doua ori. Daca l-ai achizitionat deja de doua ori, ar trebui sa nu iti mai apara sau sa iti arate 0/0 disponibil.

upload_2020-9-11_15-25-12.png

3. Cosmin-

Cosmin- Începător forum

Probabil este vreun bug. Mie imi apare 1 /1, iar daca il adaug in cos si dau cumparare, imi zice tranzactie efectuata doar ca nici nu se iau bani si nici nu primesc ceva :))

4. Bowie

Bowie Guest

Din pacate aceasta problema nu poate fi rezolvata in forum asa ca ma vad nevoit sa te trimit la colegii mei din support impreuna cu un User-Id, ceea ce mi-ai povestit mie si eventual un printscreen. Ei te vor ajuta sa iti achizitionezi pachetul dorit si vor transmite mai departe erorile.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.