intrebare abilitati

Discuție în 'Ajutor' creată de The13thWarrior, 3 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

Salut,

Am si eu o intrebare cu privire la abilitati daca ma poate lamuri cineva pls...
    Intreb acest lucru pe baza FAQ-ului de abilitati
    https://board-ro.seafight.com/threads/faq-abilitati.1475/#post-352914

Intrabarea principala este: conteaza daca am puncte in toate abilitatile din "Calea lui Ogoun" spre exemplu?
    Ca in FAQ e mentionat "Însuşindu-ţi abilitatea „Pumnul lui Ogoun“, devii unul dintre cei mai de temut piraţi de la Seafight şi te vei bucura de Favorul lui Ogoun."

Asta inseamna ca daca nu am ajuns la "Pumnul lui Ogoun", nu beneficiez de abilitatea "Favorul lui Ogoun" chiar daca am investit in ea?

Pe aceeasi idee si despre "Calea lui Agwe".
    In FAQ e mentionat cum ca "Având abilitatea „Favorul tunarului“, îţi poţi proteja nava la maxim şi te poţi bucura de Favorul lui Agwe."
    Dar care e mai exact "Favorul lui Agwe" ca nu e niciuna din abilitati ca in descrierea la "Pumnul lui Ogoun" de mai sus spre exemplu...
    Deci ce inseamna "Favorul lui Agwe" mai exact?

banditblue apreciază asta.
  2. Fulgerul

Fulgerul Începător forum

buna intrebare!

3. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

si raspunde careva??

4. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

benificiezi de ele. descrierea e pusa sa dea frumos cititorului. favorul e ianintea pumnului si oricum pui prima oara la el abilitati si dupa la pumn

5. -ZERO-

-ZERO- Guest

Dupa cum puteti vedea, atat "Pumnul lui Ogun" cat si "Favorul Tunarului" sunt ultimele abilitati din calea lui Ogun/Agwe (defensiv/ofensiv), fiind la ultima abilitate, este normal ca aveti puncte de abilitate si pe celelalte calea fiind completata, "Favorul lui Ogun/Agwe" fiind bonusurile primite de la abilitatile din calea respectiva.

6. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

Si in ce constau bonusurile "Favorul lui Ogun/Agwe" in acest caz?

7. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

scrie la descriere acolo daca pui cursorul deasupra wtf :O:O:O. Dupa pararea mea itid a toate detaliile si chiar nu sunt complicate abilitatile

8. -ZERO-

-ZERO- Guest

Favorul lui Ogun este reprezentat de abilitatile din Calea lui Ogun:
    Calea lui Ogun
    • Favorul ceresc
    • Sapienţă de alchimist
    • Favorul lui Ogoun
    • Braţul vânătorului
    • Tempo de vânător
    • Iuţeală celestă
    • Pumnul lui Ogoun
    Favorul lui Agwe este reprezentat de abilitatile din Calea lui Agwe:
    Calea lui Agwe

• Ocrotire divină
    • Scutul lui Agwe
    • Dexteritatea lui Agwe
    • Vânătorul de monştri
    • Generozitatea lui Agwe
    • Ochiul lui Agwe
    • Favorul tunarului
    Ce bonusuri au aceste abilitati puteti vedea pe pagina principala a jocului, sectiunea "Abilitati" sau in cadrul forumului, aici: https://board-ro.seafight.com/threads/faq-abilitati.1475/#post-352914.
    Trebuie sa intelegeti ca ideea de "Favor al lui Ogun/Agwe" nu se refera la un bonus suplimentar sau special, este doar un mod de a spune ca beneficiati de toate bonusurile oferite de toate abilitatile din calea respectiva, cum a spus si colegul dumneavoastra mai sus, are rolul de a "da frumos pentru cititori".

9. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

:))) mi-a placut asta!:))

Ms mult de clarificare!:)

Subiectul se poate inchide!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.