Intrebare legata de sezon

Discuție în 'Ajutor' creată de *ensis*, 24 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *ensis*

*ensis* De-al casei

buna seara,
    am si eu o intrebare, la ce data se incheie sezonul, data exacta, stie cineva?

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Conform informatiilor detinute sezonul are o durata de 90 de zile de la data inceperii, adica 2 septembrie.
    Datorita problemelor aparute la startul sezonului curent, au existat unele intreruperi; este posibil ca datorita lor, sa existe unele modificari la ceea ce s-a anuntat initial. Nu va putem oferi o data exacta de finalizare pentru moment. Cand vom avea informatii concrete pe acest subiect le vom posta.

3. *ensis*

*ensis* De-al casei

multumesc

4. mydyla

mydyla Conte forum

tot este deschisa tema pentru SEZON ... am o rugaminte la domnii admini ,daca se pot interesa ,ce se va intampla daca imi raman chei si monede de la sezonul asta ...poate ca nu vreau sa le folosesc :) .... le voi avea la sezonul urmator sau se sterg pur si simplu de pe cont ???
    ...cred ca ar fi bine daca am avea aceasta informatie in avans ...
    multumesc

Modificat ultima dată: 31 Oct 2019
  5. axel

axel Team Leader Team Seafight

Doar monedele nu vor fi resetate. Jucatorii care au inca un minus in cantitatea de monede vor avea posibilitatea de ajunge la 0 in cadrul sezoanelor viitoare.

mydyla apreciază asta.
  6. mydyla

mydyla Conte forum

multumesc :)

7. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Pe alte forum-uri ziceau adminii/moderatorii ca aceste monede dispar daca ai pe plus, cei cu minus raman cu acel minus iar cheile se schimba in alte obiecte de pe joc ... vedem ce iese.

8. mydyla

mydyla Conte forum

hmm ... pai nu asa :( .... inclin sa-l cred pe axel

9. IceBull3t

Pe mine nu ma afecteaza ca nu cred sa ajung cu monede prea multe in plus la sf de sezon, tinand cont ca nu zice nimeni cand se termina. Daca stau bine sa ma gandesc nu cred ca am destule probe sa termin tot.

10. mydyla

mydyla Conte forum

eiii ... cum sa nu ai ?...sunt , mai ales alea cu monstrii ..daca nu folosesti "veri" ...cam greu de facut ...si eventuri care posibil sa mai intre (presupun) :)
    undeva intre 1-4 decembrie ar fi finalul sezonului ...nu stiu sigur :)

11. IceBull3t

Alea cu monstri ? :)) Alea nu le-am terminat, dar daca zici ca alea cu monstri sunt "imposibile" sa vezi alea de la PVP/Rift/coroane/yulong etc cum sunt :)). Am stat, am calculat si in lipsa unui termen limita sau mai bine zis daca se respecta termenul de 90 de zile, sigur nu-s realizabile.

12. mydyla

mydyla Conte forum

a da .... sunt si misiuni imposibile ... chiar nu au nicio logica ... pe toate ramurile ... dar fiind primul sezon ,ii intelegem ...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.