Intrebare ultimul update/patch pt admini si "utilizatori".

Discuție în 'Ajutor' creată de butul1ca, 13 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

Interesanta schimbarea din screenshot-ul meu si anume cea cu in care poti extinde sloturile pentru buff-uri si anume:

http://prntscr.com/bsh90z

Mereu mi-am dorit sa vad toate cele 5000+ buff-uri pe care le detin ca sa vad ce-mi lipseste de fapt.

@Decadent

Pot intelege ca unele modificari ar fi "imposibile" asupra hartii de joc, cu informatii mai mult decat utile utilizatorului, printre care:
    - numarul de mojo detinut
    - key event/normale
    - statistici fel si fel

Si vine intrebarea mea, pe cand se va implementa ceva asemanator si folositor de altfel pentru cele 2 bare active (munitie, consumabile, etc)?

Personal mi-ar fi de folos 3-4 bare sau posibilitatea extinderii acelor "linii" asa cum doresc eu ( pont: vedeti lineage 2, acum ceva ani lumina in spate au implementat 3-4 linii a cate 12 sloturi per linie ).

Tinand cont ca esti o parghie solida de comunicare intre clienti si dezvoltator, si-ti ia doar o luna sa raspunzi la anumite intrebari, asta daca vrei evident si nu e deranjul prea mare, pe cand crezi ca as putea primi un raspuns de la cei care se ocupa de dezvoltarea jocului legat de cele 2 bare active?

PS: daca primesc un salar motivant pot sa ma angajez PM la ei, am cateva idei chiar utile si viabile pentru jocul asta.

Multumesc pentru intelegere

cocolino!, Spirit_Breaker și mydyla apreciază asta.
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Stimate jucator,

Mi-as dori sa pot raspunde la intrebarea: Pe cand ...?
    Astfel de decizii sunt luate de dezvoltatorii jocului, prin urmare nu pot decat sa va recomand sa urmariti forumul. Daca asa ceva se va introduce schimbarea va fi anuntata aici.
    Inteleg ca va doriti ceva asemanator si in sistemul de meniu rapid. Ideea este interesata si probabil in asentimentul celorlalti jucatori. Pentru a evita insa cazul in care transmit aceasta dorinta mai departe dar de fapt doar Dvs. si eu ne dorim asta, va rog sa creati un sondaj de opinie pe aceasta tema in forum, sectiunea propuneri si idei.

PS: puteti vizualiza pozitiile deschise in cadrul Bigpoint pe pagina oficiala a companiei sectiunea careers.