Intrebare

Discuție în 'Ajutor' creată de dragos_capitanu, 7 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Imi puteti spune si mie, cu un preot voodoo regenerezi 70 PV pe secunda, cu doi regenerezi 140 sau tot 70, si dai banii degeaba? Stiu ca in trecut asa era, dadeai aurul degeaba pe doi, s-a mai schimbat ceva? Sau tot la fel?

2. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Serios???? A trecut o zi si nu am primit raspuns??? E o intrebare atat de grea???

3. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Nu ai cum sa cumperi doi preoti voodoo cu regenerare 70...ai unul si atat ;) Nu stiu ce trecut ai avut tu in joc..dar eu nu stiu de acest lucru...Poti sa ai 3 preoti daca vrei: unul de lvl 1, un altul de 2 si inca unul de lvl 3:))..cel ce isi face efectul e cel de cu lvl mai mare

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  4. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

nu stiu daca se refere la numarul de preoti sau la nivel preot vodo

un raspuns ar fii preotul nivel 2 repara mai repede decat nivel 1 (merita cumparat) exact cu cat repara nici nu stiu dar e vizibil mai harnic
    alt raspuns ar fii daca tu vei putea cumpara mai multi preoti nivel 1 atunci posibil sa faca echipa impreuna :)) dar dupa cumparararea unuia parca nu poti sa mai cumperi :)

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Raspunsul colegului Dvs. este corect.
    Regenereaza un singur preot voodoo. Nu se cumuleaza viteza de reparare a mai multor preoti.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.