Intrebari

Discuție în 'Ajutor' creată de BejMarius, 12 Dec 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BejMarius

BejMarius Novice forum

Salutare tuturor , cine are timp si daca vrea, sa-mi raspunda si mie la cateva intrebari..
    1.la tunurile voodoo , daca iau direct un preot lv 3 , si-l mai iau si pe ala de lv 2 dupa , imi creste dmg-ul ? la fel si la PV, se incarca mai repede ? sau mai bine il las doar pe asta de lv 3 ca e acelasi lucru ?
    2.La castel voodoo , e acolo "forte dezlantuite" care da daune impact , ce inseamna mai precis? imi creste dmg-ul la fiecare salva , nu ?
    3.castel voodoo "dune coulte 2% : asta ce mai inseamna ? :)
    4.punte de arme "foc salbatic" +1 dot ticks , 4000 dot interval , +1 boost dot . WTF parca e matematica chinezilor aici. stie careva ce ineamna ?
    5. punte de arme " laboratorul otravitorului " + 0,25 boost dot , ???? asta ?
    6. punte chipaj " contabil feroce" 1% bonus munitie elite , dmg mai mare pentru munitie elita?
    cam astea ar fi , multumesc pt cine a avut rabdare sa citeasca. daca raspundeti e si mai bine

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

:) :D

3. 乂©ẵTẵ乂

乂©ẵTẵ乂 Începător forum

1. E acelasi lucru, nu se acumuleaza dmg-ul daca ai mai multi preoti de lvl diferit, lasa-l pe cel nivel 3 momentan, pana cand poti face rost de cel lvl 4.
    2. Acel castel da dmg doar pentru bomba vodoo
    3. Dmg mai mare pentru munitia Vodoo dar si pentru Devoratoare
    4. Pentru munitia luminoasa, fiecare salva o sa fie urmata de inca 3 salve de dmg mai mic, depinde de lvl-ul castelului, cel mai mare dmg poate sa fie 1.8k
    5. iti creste dmg-ul salvelor mici de la munita cu dot(kraken, fosfor, congelata, etc)
    6 da, iti creste dmg-ul cu orice munitie elita

GeoST_RO-[ONE] apreciază asta.
  4. BejMarius

BejMarius Novice forum

Multumesc !

5. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

La castelul "Contabil feroce" nu sunt marite daunele. Dupa ce scrie acolo asa ar trebui, insa eu nu resimt nici o diferenta.

6. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Probabil ca ai castelul la nivel mic si din aceasta cauza nu simti diferenta! Daca ai sa il faci pe la level 7-8 ai sa simti o creștere de 2-3k pe salva!

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

In speranta ca informatiile v-au fost de folos,

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.