Sugestie Iteme pierdute pe drum

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de ׆†КΪаłИК††×, 30 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am deschis acest topic pentru a aduce in atentia BP-ului cateva din itemele din joc care intre timp si-au pierdut utilitatea, sau au fost inlocuite ca bonusuri de alte iteme/mascote.

In primul rand ar fi Cartile de damage(Furtuna cu grindina) care nu-si mai au rostul de cand cu ultimul pet - Undine.
    Propun marirea bonusului cartilor de dmg de la 10% la 20-25%.
    Inainte se dovedeau a fi foarte utile in batalii sau la event-uri, acum le folosesc doar ca sa-mi fixez damage-ul, sa nu mai oscileze atat de mult.

Bengalul Celest (Foc Exploziv) - Inainte erau foarte utile la batalii sau event-uri, putand face diferenta intre a fi scufundat sau nu ori in a lua o nava la damage sau nu.Acum, chiar si cu abilitati 5/5 pe damage cu bengalul si 5/5 la reactivare sunt aproape inofensive, stai 1 minut sa dai 5 bengale, bagi un triton si le-ai dat aproape degeaba.
    Propun marirea dmg-ului de baza al tritoanelor de la 5500-6000 pana la 11000-12000 ( asta fara a avea 5/5 la abilitati pe bengale).

Bengalul de incetinire - nu stiu daca este un bug si nu-si mai face efectul din cauza implementarii sistemului AMS sau nu se acumuleaza efectul de incetinire atunci cand dai pe un jucator avariat dar sunt total inutile in momentul de fata.

Frati de arme - Din nou, un item care si-a pierdut utilitatea de cand cu pet-ul Undine desi chiar si inainte era fara folos daca jucatorul pe care activai acest item folosea cartile de damage.
    Propun reintroducerea lor in joc prin marirea bonusurilor oferite de acest item.
    Din cate stiu oferea 10% damage in plus (similar cartilor de damage) si 15% mai putin damage primit.

Fabricarea munitiei Shrapnel - Probabil ca o sa spuneti ca sunt unul dintre aceia care doreste munitie gratis si are echipament facut prin bug-uri, nu-i asa, sunt un jucator oarecare ce foloseste ceaunul lui aruba minim de 2 ori pe zi, in total las acolo cam 100-200k perle...ideea e ca noi primim echipament elita, dar nu cel mai bun, primim echipament care nu ne ajuta cu nimic, momentan am vreo 30-35.000 din fiecare item si nu le folosesc la nimic, mereu cumpar echipament de cea mai buna clasa ca sa echipez piratii, iar acesta sta degeaba si si-a pierdut utilitatea.
    Propun reintroducerea fabricarii munitiei shrapnel sau gasiti o utilitate acestor iteme daca tot continuati sa ni le oferiti la ceaun ori sa le scoateti de la ceaun si sa bagati echipamentul de cea mai buna clasa introdus recent.

Regenerarea - Propun ca regenerarea maxima care se poate da pe un jucator sa fie 25.000, stiu ca subiectul asta a mai fost dezbatut dar vreau sa-l aduc in atentia adminior din nou, regenerarea e foarte importanta la razboaie, desi da, acum repari din mers cu 2500, daca faci o diagonala de harta esti full sau bagi tritoane si te repari repede...ideea e ca nu toti baga bani, si plus de asta, mi-e dor de zilele in care mergeam cu un coleg mai norocos ce prindea hp-uri in pergamente tot timpul si avea hp maxim si eu si inca un coleg mergeam in spatele lui la bataie si-l regeneram tot timpul...era chiar distractiv sa vezi o harta intreaga cum se chinuie sa scufunde un singur jucator.
    Sunt 100% sigur ca nu sunt singurul care gasea in treaba asta o sursa de amuzament.
    Regenerarea e foarte buna si la event-uri, dmg-ul navelor event a crescut considerabil si hp-ul lor la fel.

Mai erau cateva lucruri dar am uitat de ele, daca isi aduce cineva aminte de un item care si-a pierdut rostul sau utilitatea intre timp dupa atatea update-uri si nu le-am mentionat inca, va rog postati aici :)

EDIT :

Sapienta spionului - un item folositor in trecut, cand jocul functiona bine si nu aveam lag, acum, tot ce face e sa ingreuneze situatia, si prea putin ne pasa de faptul ca ne arata hp-ul inamicilor...un item cu o utilitate foarte redusa.
    Propun ca atunci cand ai sapienta spionului activa sa mai existe inca un bonus pe langa faptul ca-ti afiseaza hp-ul tuturor lucrurilor din jur, un bonus cum ar fi 10% viteza sau 5% damage in plus ori 10% aparare....sa aiba si el intr-adevar o utilitate...cand au aparut am cumparat 5000 de sapiente, mai am 4980... si a trecut mult timp de-atunci.

Foc de camuflaj - Item total nefolositor dar totusi oferit in cufere, tot ce face e sa-ti provoace inamicii in razboi sa traga pe tine primul.
    Propun ca atunci cand jucatorul X foloseste focul de camuflaj iar un alt jucator il ataca, atacatorul sa sufere 25.000 damage din cauza camuflajului, nu stiu...ar putea fi luat prin surprindere sau ceva, gasiti voi o explicatie :) .

Modificat ultima dată: 30 Mar 2014
    teorida apreciază asta.
  2. -maximus-1979

-maximus-1979 Începător forum

ai perfecta dreptate

3. Amiralii - In timp nevoia de perle a crescut enorm.Update-uri tot mai scumpe, munitie consumata din ce in ce mai multa in batalii si tot asa iar amiralii au ramas cu aceleasi recompense.
    Propun ori marirea recompenselor astfel incat jucatorii sa iasa in castig mai mult de cat ies acum ori dublarea sau chiar triplarea valorilor amiralului adica sa aiba hp dublu/triplu si recompensa pe masura, dmg-ul sa fie foarte putin marit, are o rata de foc foarte rapida oricum.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.