Feedback Joc sacadat

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 12 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu stiu daca numai la mine dar de cand ati schimbat aspectul marii imi merge jocul sacadat si crapa flashul mult mai usor.
    Ce se intampla dragi angajati BP? Vreti sa renuntam la joc fiindca merge prost (asta pe langa multe altele) sau il faceti sa mearga mai bine?
    Stie cineva un browser mai necunoscut care sa faca fata marelui joc Seafight sau ramanem tot cusacadarea pe browserele deja cunoscute?

SPADA83-JR apreciază asta.
  2. ηєωмαη

ηєωмαη Începător forum

Credeam ca doar mie imi merge sacadat , nu stiam care e problema .. am schimbat si Windows-ul si tot asa merge .. daca sunt mai mult de 15 nave imi cade flashul .

3. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pai la ce programatori de 2 lei au.. Nu mai zic de preturile din payment ; altii au reduceri iar romanii ca sunt mai "destepti" platesc. Pentru ce? R: Pentru jocul asta buguit , plin de lag si pentru "bug-uri" fabricate de bugpoint in defavoarea userilor.

~pisicutza~ apreciază asta.
  4. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

la mine merge OK

Tom-Degetel apreciază asta.
  5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Altii au reduceri pe care le platesc romanii. La noi reducerile nu sunt cu -xx% ci pe invers, cu +xx%.
    Stai linistit ca mie mi-a murit jocul si singur in pergament sau cand treceam pe langa un npc si se trezea uratul sa traga in mine. Sunt cu adevarat buni.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.