Feedback Jocul anului 2020

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de kopoltyu[HUN], 24 Iul 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. kopoltyu[HUN]

kopoltyu[HUN] Scriitor în devenire

Eventul fotbal sa terminat acum vreo 2 saptamani si designul inca nu a fost acordat , puncte elite a-ti luat de pe conturi dar nu a-ti mai zis nimic despre asta ! Buguri cu nemiluita gen sari harta la o coordonata si te arunca in “Germania” jocul functioneaza jalnic! Faceti si voi ceva in 2020 ? Sau sa asteptam
    Pana la anul cand veniti cu alte vrajeli ?conturi care au fost banate permanent si sterse din hall of fame sunt din nou aparute in joc ... sunteti minunati !

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Din pacate creditarea design-ului inca nu s-a facut. Nu avem inca noutati pe aceasta tema. Speram ca in cursul saptamanii care urmeaza sa putem sa va oferim informatii noi.

Situatia legata de punctele elita, este din pacate inca in stadiul de investigare; de aceea v-au fost solicitate detalii suplimentare, celor care ati fost afectati de problema. O eroare poate fi remediata doar dupa ce i se gaseste cauza.

Legat de tranzitia dintre harti: in apropierea coordonatelor din harta in care sariti, se afla cumva o insula?

Va rog sa mentionati User si Id pentru contul / conturile la care faceti referire. Expresii aruncate la intamplare pe baza a "am auzit", "mi-a spus", "stiu eu de undeva" nu constituie ceva consistent.

3. kopoltyu[HUN]

raspunsul la prima intrebare este nu ,, nu este nici o insula sunt mai multee harti care au anumite coordonate din care daca sari te arunca random in cealalta harta ! iar cu user id va dau aici unul din ele 281/28703885

4. axel

Multumesc.
    Va rog sa dezvoltati macar cu un exemplu situatia legata de saritul la coordonate specifice.

Multumesc de asemenea pentru User Id. Afirmatia dumneavoastra nu se aplica acelui cont.
    Situatia la care faceti referire este reala: au existat recent o serie de blocari care au avut statusul de permanent, pana la momentul in care s-a luat o decizie referitoare la gravitatea exploitului si tipul de sanctiune aplicata.

5. axel

Blocarile la care colegul Dvs. face referire nu sunt blocarile aferente conturilor care au ales sa utilizeze programe de tip BOT.
    Doleantele legate de acest tip de blocari au fost transmise deja. Daca doriti sa le accentuati va rog sa o faceti intr-un alt thread.

6. kopoltyu[HUN]

ok sa va dezvolt duceti-va in 16.1 la coordonatele 49 aa si sariti harta sa imi ziceti daca sariti la 49 ch asa cum ar trebui .. sau sariti aleatoriu oriunde .... si este doar un exemplu dar sunt mai multe harti de acest fel !

7. mydyla

mydyla Conte forum

ehhh ...frustarile mele nu le vei stii tu ... acum na , daca nu foloseai bot aveai frustari la fel ca mine ...nu spun ca folosesti !!
    si tocmai ce ti s-a spus si asta o stii ff bn ca ...daca ai insula in marginea hartii si sari te da random .... dar na , te faci ca nu stii .... vezi , eu nu te jignesc , am cuvinte ...si inca multe :)

8. kopoltyu[HUN]

pai si inainte de ce nu era asa ? din cate stiu 22.1 insula e dreapta jos dar nu lipita de bara sa nu poti sari ! cum a zis axel daca vrei sa vorbesti despre boti deschide alta tema eu am intrebat alte chestii aici

9. Indus

Indus Talent de excepţie

mereu a fost asa cand insula a fost in apropierea unuia dintre colturi, la fel se intampla si din 31 1 stanga jos in 22 1, sau daca se sare in 24 1 din 27 1 de undeva din colt dreapta sus. Referitor la aces aspect nu este nimic schimbat.

10. kopoltyu[HUN]

ok

11. Cataleya

Cataleya Guest

Aceasta este o implementare introdusa dupa rearanjarea hartilor, nu este o eroare. Este valabil si in cazul "minionilor" (de exemplu spadasinii de la triumf, sau orice alta nava care genereaza minioni), in cazul in care nava mama este in raza insulei, acestia vor aparea random.

12. Cataleya

Cataleya Guest

Design-urile au fost creditate pe conturile castigatorilor.

Succes pe mare.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.