Anunț Jolly Roger - 2023

Discuție în 'Anunțuri evenimente' creată de axel, 24 Ian 2023 la 22:00.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. axel

  axel Team Leader Team Seafight

  Ahoi Pirați,

  Este Ziua Jolly Roger și este timpul Australiei! Fii unul dintre primii care controlează puterea Moștenirii lui Jolly Roger. Fă o punte mistică, care mărește puterea navei tale și surprinde-ți inamicii cu loviturile suplimentare!

  Începând de la prima oră a zilei de Joi, 26 Ianuarie 2023 şi până la sfârșitul zilei, va rula din nou evenimentul Jolly Roger (Australia).
  În secțiunea de plăți vor fi disponibile pachetele eveniment, pachetele de chei pentru cufere și pachetele cu muniție luminoasă.

  [​IMG]

  De asemenea vor fi disponibile misiunile event (repetabile la 4 ore), cuferele și cheile lion. Cheile lion de la evenimentele precedente nu vor fi resetate (schimbate). Acestea vă vor rămâne pe cont și vor putea fi folosite în toate evenimentele Jolly Roger care vor urma.

  FAQ-ul evenimentului îl puteţi găsi aici.

  Salutări din partea,
  Echipei voastre Seafight
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta