kick-uri si ban-uri

Discuție în 'Ajutor' creată de BlackCata, 7 Mai 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BlackCata

BlackCata Novice forum

Buna seara,

Am si eu o problema care se repeta pentru a nu stiu cata oara. In speta scriu ceva inofensiv care contine un cuvand din dictionarul BigPoint foarte "bine pus la punct" si sunt exclus pentru o ora (nu kick).

Pana acum am rabdat... Mi-am zis ca ma feresc sau scriu sau inlocuiesc litere cu cifre sau pun puncte dar acu mi s-a luat...:mad:

Scriu "Nu dati banii pe prostii dati eventuri la copii" exclus o ora de administrator... BAD BEHAVIOR... (cred ca am scris bine) cu ce am gresit?

Stiu ce-mi vei raspunde domnule BA (board admin) --- "Postati solicitarea de ridicare a ban-ului in sectiunea corespunzatoare". Eu nu vreau sa-mi fie ridicat acel ban de 1 ora. Eu vreau sa-mi explicat motivul pentru care am fost banat (de catre un bot care exclude in baza unui dictionar implementat de un individ care ne face sa ne lasam de scris ca de... literele prostest lumea) respectiv sa fie eliminate acele cuvinte care au dus la banare si aplicarea unui pedepse pecuniare (banesti ca tot vorbim de disctionare) persoanei care le-a implementat.

Va multumesc

Modificat ultima dată: 8 Mai 2015
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

:) Un User ID ar fi de folos. Va rog sa il precizati.

3. BlackCata

BlackCata Novice forum

Nu este necesar sa-l furnizez pentru ca ban-ul a fost doar pentru o ora. Ideea este sa se revizuiasca acel dictionar.

Multumesc pentru atentia acoradata

4. =Decadent=

Am nevoie de User ID pentru a vedea exact ceea ce ati scris. Am avut cazuri similare in care banarea a survenit dintr-o greseala de scriere sau din aplicarea unui filtru al altei limbi (daca este vorba de chatul de grup). Din ceea ce ati citat Dvs. nu imi pot da seama de ce ati fost banat. Nici unul dintre cuvintele respective luate separat nu este filtrat.

5. BlackCata

BlackCata Novice forum

631/36772 User ID

Multumesc

6. =Decadent=

20:12:48 - 7/5/2015 000036772 亗BeerLord亗•RO•: nu dati banii pe prosti dati eventuri la copii :)

Cuvantul prosti se va opri mereu in filtrul de sistem. A fost o greseala de scriere.

BlackCata apreciază asta.
  7. BlackCata

BlackCata Novice forum

Deci sa fiu mai atent cati "i" folosesc :))

8. =Decadent=

In general recomand atentie la ceea ce se scrie. Filtrul de chat este facut pentru a ajuta nu pentru a incurca.
    O seara frumoasa!

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.