LAG din NOU!!!

Discuție în 'Ajutor' creată de ~pisicutza~, 8 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

Nu putem juca in situatia asta!!! vreti sa bagam bani?in ce intr-un joc care NU functioneaza bine???macar dati restarturi mai dese sau faceti ceva!!!! Se da restart , la 3 ore iar lag... Ce nu sunt bani sa investiti in servere???la cati bani se baga pe jocul asta macar faceti ceva sa mearga bine!!! si poate domni admini nu imi vor mai inchide subiectul! Va MULTUMESC (GL2)

Spirit_Breaker apreciază asta.
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problema este inca de actualitate?
    Ati sesizat suportul?

3. NPC

NPC Novice forum

si GL5 sunt probleme cu lagul.. deci va rog faceti ceva... nu doar pe mare..si pagina principala.. am dat la mojo..astept 1 minut sa vad ce imi da la ceaun..si pe langa asta se mai si blocheaza... deci va rog faceti ceva in privinta asta..ca scuze am tot auzit.. dar fapte zero !

4. =Decadent=

A fost deja solicitat un restart pentru toate serverele globale.

5. NPC

NPC Novice forum

lumea asteapta .. eu unu nu mai am rabdare..joc cate 16 ore pe zi.. si deja incepe sa-mi cam piara chefu

6. BaD_FoX

BaD_FoX Novice forum

:mad:adevarul ca pana acum a avut lag jocul acum mu mai are minic fiindca nu mai merge

7. NPC

NPC Novice forum

sincer ma faci sa rad... dar sunt si nervos in acelasi timp.. adica ie aiurea frate..astia's bat joc de jucatori ... protestati fratilor.. nu mai bagati nici un cent pe joc si gata.. ca observ ca lumea plateste sa le creasca lagu BANI = LAG .. asa ca , catre admin...transmite te rog mai departe.. daca nu rezolva problema cu totul.. am sa intru pe fiecare servar si am sa-i conving sa nu mai bage nici-un cent pe joc..PUNCT !

8. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Trebuie sa deschid o tema noua, numita "Ora de gramatica" si cand apare o problema pe server invatam sa scriem corect si sa nu mai fim nervosi :D

~pisicutza~ apreciază asta.
  9. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

uite unde sta corectul

10. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

ar trebui sa faceti ceva nu sa va uitati daca scrim corect ?

11. Spirit_Breaker

Eu nu pot sa fac nimic, sunt doar un simplu user ca si tine :p

12. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Voi puteti loga pe mare?...eu tot incerc dar nu reusesc:((

13. Spirit_Breaker

Nu pot nici eu.

14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Verifica si tu Allia si te vei convinge. Pe EG2 este o catastrofa continua care tine de cateva saptamani (nu ca inainte era prea bine). Se intoarce nava (numai a mea ca npc-urile isi vad nestingherite de drum), pleaca singura fix in insula (sau npc ori stackul inamicilor, in functie de ce considera ea ca o poate scufunda mai repede), uita sa se miste (dau si 50 de clicuri si tot nu vrea sa o ia din loc), uita sa traga, nu vrea sa ia tinta pe adversar etc.

Referitor la mojo: am pierdut o gramada de mojo la ceaun ca dau sa il bag dar apare o clepsydra, imi dispare mojo din cont si nu imi apare nici o recompensa. Asa am pierdut undeva spre 35-40k perle in ultima luna (in general bag intre 5 si 100 buc iar de doua ori mi-au disparut cate 100, o data 50 si restul adunate +/-). De la suport mi s-a spus ca nu au nici o dovada ca au fost in cont deci nu pot sa faca nimic. La fel si cu itemurile elita care mi-au disparut din cont (cateva sute de superplaci, carticele, itemuri din pergament si chiar pergamente si munitie elita). Pentru toate mi s-a spus ca nu au dovada si nu vor putea sa faca nimic niciodata deci nici nu le-am mai scris. Poate daca le-ar disparea locul de munca sau salariul ca nu isi fac treaba atunci ar sti ce si cum sa faca.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  15. =Decadent=

Din pacate nu pot fi tot timpul peste tot, de aceea ma ajuta sesizarile voastre. Ca procedeu va recomand ca inainte de a scrie in forum sa faceti o solicitare de restart catre suport.
    Echipa este constienta de problemele aparute in ultimele saptamani si a luat ca prioritate rezolvarea acestei situatii. Ea nu este placuta pentru nimeni.

Legat de problema aparuta in cadrul ceaunului de la Aruba:
    - nu cunosc un alt caz de acest gen;
    - pentru a se putea rezolva o problema ea trebuie reprodusa. Inteleg ca nu vi s-a intamplat o singura data, prin urmare exista posibilitatea ca ea sa se repete. Daca se intampla acest lucru va rog sa sesizati din nou suportul oferind cat mai multe informatii legate de contextul in care s-a produs, momentul zilei; un posibil print screen a putea sa fie de ajutor.

Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.