LAG!!!!

Discuție în 'Ajutor' creată de IceBull3t, 1 Aug 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

De ce se blocheaza caruta de la Bigpoint? Din cate observ sunt niste ore standard, ce exact se intampla atunci, fac greva sclavii ?

LE: Cat e gluma e panarama, dar deja sunt zile bune de cand se blocheaza si nici o lamurire ceva. OK, s-a facut o implementare proasta, se face un rollback si o bagati cand rezolvati problema, nu taci din gura ca poate nu se prind prostii care joaca.

Sunt oameni care cumpara bufe cu bani reali, taisuri, etc. Cu aia ce faceti, sau se tace malc si nu se vorbeste ca poate nu se prind?

Modificat ultima dată: 1 Aug 2019
  2. *nann*

*nann* Junior Expert

am stat jumatate de ora sa fie jocul calumea :/

3. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

Din pacate blocajele astea sunt de ani de zile in jurul unui event bun sau bunicel. Pacat ca sunteti niste inutili in crearea unor conditii ideale de joc. La ce scump este acest joc, puteati oferii ceva seriozitate. Din cauza acestor blocaje am incetat sa joc aproape doi ani,dar vad ca sa schimbat NIMIC. Traiasca botii !

4. #AQUASDOR#[FBI]#

#AQUASDOR#[FBI]# Scriitor activ

pai din cate se vede asta fac baga tot felul de pachete si jocul mereg idin ce in ce mai greu ca sa remedieze jocul sa se poata juca lumea nu au timp dar sa bage pachete pentru bani au timp ca doar asta ii intereseaya bani

5. MoSu

MoSu Novice forum

Ce se intampla ? :O Jocul merge din ce in ce mai greu!

6. *nann*

*nann* Junior Expert

Hai sa incercam sa facem acest thread umpic mai pozitiv ca un admin sa nu o inchida direct. :)

7. *ensis*

*ensis* De-al casei

cu parere de rau, dar nu e vina lui BP, este vina noastra a jucatorilor, NU SUNTEM UNITI, daca am fi mai isteti am rezolva problema, nici un cent bagat pe joc pana nu se rezolva problemele:
    - fara blocaje si lag pe joc
    - fara boti, pentru ca diminuarea recompensei afecteaza si jucatorii activi si nu e corect, cumpar taisuri sa beneficiez de un avantaj (24/24) nu 12 h, pt ca datorita diminuari imi este anulat bonusul obtinut la tais.
    plus ca mai sunt bonusuri temporare care sunt obtinute tot pe bani si nu sunt activate numai in perioada cand sunt activa pe joc.
    E un mod a lui BP de a fura jucatorii.

Modificat ultima dată: 3 Aug 2019
    marinarul†acutGo® și IceBull3t apreciază asta.
  8. axel

axel Team Leader Team Seafight

Performanta serverelor a fost subiectul synk-ului din data de 2 august. Nu s-a inregistrat nici o imbunatatire dupa respectivul restart?

9. IceBull3t

Salut,

Fata de calvarul care era in momentul in care am creat acest topic, se misca decent acum, nu mai sunt acele freeze-uri de 30-60 de minute in care nu poti face absolut nimic pe mare (eu si alte cateva zeci de jucatori din alianta care se plangeau pe TS ca li s-a blocat).

Sa speram ca acei "dezvoltatori" sau cel/cea/cei care a/au reusit pana la urma sa-i dea de cap si sa rezolve problema respectiva grava din pct meu de vedere vor lucra in continuare si vor incerca sa optimizeze cat mai bine lucrurile.

Sfat:
    Unificati forum-urile, vorbiti cu jucatorii si incercati sa aduceti pe forum cat mai multi jucatori pentru a discuta si afla problemele si nemultumirile din joc. S-ar putea sa va placa noua varianta a forum-ului.

Ca sa raspund punctual la intrebare: "da, se vad imbunatatirile".

Multumesc!

axel apreciază asta.
  10. Scf

Scf Pretendent

De nedescris,nu se poate face nimic pe mare,tin sa cred ca jocul asta e pe duca :)

11. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

Jocul sa blocat, eventul mai continua? Parca asa era vorba datorita lag-ului ultimelor zile. Sper sa fie jocul pe duca, am comandat un joc arcade cu 500 de jocuri si acolo nu am boti, lag, bug si alte neplaceri.Faliment rapid va doresc ca asta meritati, BP !

12. IceBull3t

14:50 LAGGG de ala nasol rau de tot !!!!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.