liga capitanilor

Discuție în 'Întrebări generale' creată de creyzy_RUN, 13 Iun 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Începând de luni, 250 iunie ora 12:00, vom organiza vânzarea "Încercările Navigatorului".
    Ai de capul meu..aveti ce astepta :D:D:D:D:D:D:D:D

2. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

3. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Am scris si eu pe suport in legatura cu misiunile zilnice iar tehnicianul mi-a raspuns ca am liv.prea mic ca sa fac(16)dar handicapatul nu stie ca la cele zilnice nu se cere liv.PANA ACUMA O LUNA LE FACEAM IAR ACUMA NU M-AI POT.
    Concluzia este ca iau bani dar nu se pricep la joc.Un schimb de meserie=vacar..cioban.

4. .White.

.White. Guest

Poti sa faci misiuni, la capitani, pana in lvl 16 ... "pana acum puteai" ...de acum nu mai poti ca s-a corectat .
    Concluzia e ... ar fi bine inainte sa jignesti sa te informezi , un om informat nu bate campii ca un om neinformat ...

5. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Avem o sincronizare astăzi cu următoarele modificări, vă rugăm să vă planificați jocul în consecință.
    După sincronizare, dacă utilizați un browser, vă rugăm să ștergeți memoria cache. Dacă utilizați clientul Seafight, vă rugăm să închideți complet și să redeschideți clientul.

Pregătiri pentru eveniment:
    • Eveniment:
      • Am pregătit viitorul eveniment Days of Decay.
      • Am pregătit evenimentul Ceaunul din Saba pentru iunie
    • Îmbunătățiri:
      • Am crescut nivelul maxim de bijuterii de la 30 la 32.
    • Erori remediate:
      • Testele de pirat de la nivelul 21 la 25 nu au putut fi afișate la contractorii de misiuni / remediat;
      • Elementului de misiune „Rechizite pentru arme” îi lipsea grafica din joc / remediat;
      • Era posibil să finalizați misiuni zilnice mai mari decât nivelul dvs. folosind Liga Căpitanilor / remediat;
    • Daca citeai ce se mai scrie pe aici,nu ajungeai sa scrii asemenea ineptii

6. G.I.J.

G.I.J. Novice forum

sau gandit ei asa de ce sa faci resurse asa gratis ca vezi tu saraceste B.P din 300 yulong si safanad care se lua pe zi

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.