Feedback Lorzii piraților - Iulie 2015

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 27 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. mydyla

mydyla Conte forum

mda ... credeam ca ultima nava este flying dutchmen ... chiar nu-mi amintesc de skin-ul asta Cuceritorul popoarelor marine sa fie jinduit de cineva , daca stiam nu ma mai stresam cu ultima lovitura , nu-mi place si nu-mi doream skin-ul asta ... vechi .

Modificat ultima dată: 23 Noi 2015
  2. -.corsarulnegru.-

-.corsarulnegru.- Junior Expert

La ce te asteptai ?! :)

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

eu nu am tras nici un foc. cum nu s-a schimbat munitia cat am fost pe joc, nu am mai intrat pur si simplu. se pare ca sunt in avantaj, am ramas cu munitia si nervii intacti. multumesc bp

Noltisor-RO apreciază asta.
  4. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

La fel am procedat si eu........refuz sa fiu cobaiul lor!!!!Sa stau ca un 'zombi' sa caut o nava event 3 ore si cand o gasesti sa iei 1000 perle+500 munitie indiferent de care o fi ea.Cum sa faci asa ceva?......sa unesti 3 servere(peste 1500 jucatori) si sa le dai 6/10 nave event la intervale 10/20 min? Care e scopul/logica?
    E un fel de invrajbire in masa........marfa putina cu scopul de a se 'sfasia' intre ei pt o 'saracie de piatra' de lvl 13,14,15 si cateva perle!!!
    Ce 'tembel' o fi strategul ala care a transformat un joc de divertisment intr-un joc de nervi si de frustrare?........
    Iar ma ia capul si va trimit cele mai 'dulci urari'!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.