Lost Connection !

Discuție în 'Ajutor' creată de NPC, 18 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. NPC

NPC Novice forum

nu au decat.... parerea mea... oricum eventul nu merita.. ia lasati balta fratilor vre-o cateva zile.. poate se invata minte... cu ficare transfer bancar/sms creste lagul si distrug jocu.. bagati bani cand ne respecta ...nu lasati bp sa-si bate joc de voi pe bani vostri !

2. †Adysor84†

†Adysor84† Începător forum

Este mega dar noi nu ne putrm conecta si daca ne conetam ne scf npc si iara stam 2 ore in loc sa rezolve baga hpy houar :)) misthoo

*Barbo$$a* apreciază asta.
  3. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

bani!

*Barbo$$a* apreciază asta.
  4. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

Bagati euro ca se rezolva problema

5. ~corleonne~

~corleonne~ Începător forum

bai domni admini si moderatori ne amenintati cu blocarea contului daca va mai trimetem mesaje la suport si nici macar umbra de voi nici pe global chat, nici pe forum. a-ti inceput sa persistati in nesimtire

6. carlosmm

carlosmm Maestru forum

7. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

dar macar ne spune si noua cineva ce trebuie sa facem sa ne putem loga, ca suportul mi-a dat un link si era acolo ca daca le mai scriu ma baneaza tare frate tare foarte tare

8. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Asta cu banarea conturilor daca insisti la suport e foarte tare!!!
    Deci daca ai probleme,te doare capul de la cum merge jocul e mai bine sa consulti un medic sa vezi daca esti sanatos la cap:)))
    Suportul este pus acolo sa vada cat mai putem suporta noi:))
    Eu unul cind vad seafight imi iau pilula prescrisa de medic si adorm cu gandul ca poate am sa joc maine:))spor la pilule!!:))

9. ~Game~Over~[SVP]

noi bagam bani in jocul asta si in loc sal faca sa mearga mai bine ei il prapadesc mai rau, si acuma au trecut si la amenintari cu banarile, ati incercat sa jucati pe germania 1 sau pe alte servare straine sa veteti ca merg struna doar la noi e jale

10. †Adysor84†

†Adysor84† Începător forum

CONGESTION ERROR ! ... Conectează 2s... de 30 de min tot asa ami apare oare pana se termina eventul al reparati sau al stricati mai rau ??

11. ~Game~Over~[SVP]

[​IMG][​IMG]☜乂------------☞222014-02-07Selecţie super tare cum sa ai frate lvl 22 pirat

12. ~Game~Over~[SVP]

[​IMG][​IMG]#*******212014-02-08Selecţie
    si altul cu lvl 21 mor de ras

13. ~Game~Over~[SVP]

si altul cu =)))))))))

[​IMG][​IMG]m********.232014-02-07Selecţie

14. яı¢øšα

яı¢øšα Scriitor în devenire

CONGESTION ERROR ! ... Conectează 8s... au trecut deja 40 minute cand ma pot loga?

15. яı¢øšα

Am gasit singur raspunsul dupa 43 minute :(

16. βŁ€ŇØ

βŁ€ŇØ Începător forum

aceeasi problema server is unavailable congestion eror, bp sunteti varza rau de tot

17. яı¢øšα

Conduc o mica afacere :) daca as trata cu atata indiferenta clientii si daca le-as vinde marfa expirata sau stricata nu numai ca as fi falimentar dar as fi si in puscarie. A inceput un event de la care facem toxiinfectie neuronala. Totul merge pe dos. Multumim.

18. ~corleonne~

~corleonne~ Începător forum

CONGESTION ERROR! conecteaza 8sec...cand ma pot loga? ca observ ca ma logati si dupa LOGOUT si asa continuati la nesfarsit... ma pot juca si eu 5 min?

19. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

hai cu restartul ...

20. яı¢øšα

CONGESTION ERROR ! ... Conectează 2s... din nou acum cat tine tot 43 minute?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.