Luminite !

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de vassilis.douk, 27 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vassilis.douk

vassilis.douk Novice forum

Propun sa scoateti din luminite recompensele inutile , de exemplu sa scoateti Hp-ul din luminite ca oricum este inutil , si sa bagati inapoi punctele de viteza , daca va mai aduceti aminte acum 4-5 ani pe cand m-am apucat eu de joc erau in luminite punctele viteaza si cand nava era avariata pe la sub 50.000 hp avem viteza mare . Acum ai viteza doar daca e nava full Hp si cand nava e avariata in jur de 70 % nu mai ai viteza deloc .

2. **RA**

**RA** Avansat

in privinta luminitelor ai perfecta dreptate.....din 10 luminite,de exemplu,ai parte de 9 luminite cu HP....clar este o mare marsavie,cum HP nu-si mai are rostul(deoarece in momentul scufundarii iti ia sistemul 1000 gold),domnilor faceti ceva in privinta asta,schimbati-le pe gold,pe mojo,pe cu totul altceva.este enervant,sa vezi ca din 100 de luminite,85 sunt cu HP.faceti ceva,ganditi-va si la playeri....

3. **RA**

**RA** Avansat

si am omis un ucru la fel de important....daca s-a facut unificarea serverelor,domnilor ganditi-va ca este o dublare sau chiar triplare a navelor pe harti,asa ca ....mariti numarul de luminite.va rog,faceti o balanta.....un numar corespunzator de luminite si timpul de aparitie.acum de exemplu....din 8 luminite gasite pe mare......7 aveau HP....corect,nu?

4. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

sustin si eu sa se scoata HP-ul din luminite si PE-ul...ca si ala e cat se poate de inutil...

.corsarulnegru. apreciază asta.
  5. Andalouse

Andalouse Scriitor în devenire

si eu sustin ideea ...

6. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Te sustin !

7. **RA**

**RA** Avansat

Alooo!!!!fratilor!!!!faeti ceva cu luminitele,de azi-dimineata,am strans 100 luminite si din ele,96% HP,2% PE,1%gold,1%mojo si gold!!!!!faceti un calcul matematic,este corect....mai uitati-va si-n ochii jucatorilor sau in buzunarul lor....chiar ne luati de pacalici pe fata????!!!!

8. **RA**

**RA** Avansat

in luminite sunt numai HP si PE????domnilor,chiar va bateti joc de noi pe fata,fara retinere,fara jena.......RUSINE!!!!!,cine va mai baga bani in jocul asta ,pentru BP,ia cea mai mare teapa.sa nu va mire de ce playerii vor renunta la joc.

9. **RA**

**RA** Avansat

as dori sa-i adresez o intrebare domnului Game Administrator Decadent.....cu ce ne ajuta mai exact pe noi jucatorii in situatia actuala a jocului,HP din luminite?

10. **RA**

**RA** Avansat

Domnul....Doamna...,nu conteaza si nu este chiar asa important,sa cunosc de ce parte este,ma intereseaza sa raspunda la intrebarile noastre,in rest pe acest joc nu prea trebuie sa legi prietenii sau sa cunosti asa multe de playeri si mai ales de staff-ul Seafight.oricum,multumesc pentru intentie...

11. **RA**

**RA** Avansat

Dragi colegi de joc,daca pe viitor aveti de gand sa achizitionati din payment pachetul duplicator luminite....sfatul meu sincer si din suflet,lasati-va pagubasi,luati oricare alt pachet,dar nu mai aruncati banii aiurea pe acest pachet si va spun si de ce.....98% din luminite contin,HP,PE si gold.iar in afara de acest lucru,sunt foarte putine pe mare,fata de numarul care a crescut de jucatori cu imbinarea serverelor si apar din ce in ce mai rar.este un sfat colegial,prietenesc,sincer.

12. simi2

simi2 Mogul forum

nu am chef sa caut prin forum dar imi aduc aminte ca propuneri legate de luminite au mai fost si toate au ramas doar propuneri. ma mir ca nu v-ati saturat sa tot propuneti de pomana. oricum nimic util jucatorilor nu va fi acceptat.

13. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sistemul de puncte de viteza nu mai exista.
    Inteleg ca se doreste eliminarea HP-ului din luminite. Cu ce ar trebui sa fie inlocuit?

14. Zeusian

Zeusian Comisar forum

cu mojo, normil

15. vassilis.douk

Presupun ca toti jucatorii si-ar dori sa primeasca mai mult mojo sau perle decat aur , PE , si Hp . Gasiti su dumneavoastra o varianta , eu as opta pentru punctele viteza si sa nu imi spuneti ca e imposibil ca se mai pot implementa :) Adunatul luminitelor ar trebui sa fie o distractie nu o nebunie la care te enervezi ca iei HP din luminita dupa luminita

16. simi2

simi2 Mogul forum

in loc de hp as prefera ceva util. mai bine iau o placa sau o pulbere decat hp. mai bine PEL decat puncte de experienta. poate sunt in pana de idei acum dar sa-si mai spuna si altii parerea.

17. ady26

ady26 Novice forum

va sutin bafta

18. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea de reactualizare a recompenselor din luminite a fost transmisa mai departe.
    Asa cum am mai precizat intr-o postare anterioara nu se ia in considerare o eliminare a unui item in favoarea altui item. Deci in loc de HP nu se vor oferi mai multe mojo, parti de pergament, pistoale, etc (item-uri deja existente). Proportiile raman aceleasi. Insa se ia in considerare inlocuirea HP-ului cu un alt item. Asteptam sugestii. Care ar fi item-urile pe care vi le-ati dori ca recompense?

19. vassilis.douk

Nu trebuie inlocuit Hp-ul din luminite ne dormim sa fie scos si vrem o recompensa mai mare la mojo , perle , etc

20. Zeusian

Zeusian Comisar forum

adevarul ca ar putea fi inlocuit, cu skynuri, tunuri admirale, d'alea rapide sau d'alea colosale, harti libra, puncte abilitate sau sloturi de castel!!
    ce spuneti de propunerea mea domnita decadent???

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.