m-am mutat in alaska, cum imi schimb paymentul sa treaca de pe Romanica pe Alaska??

Discuție în 'Ajutor' creată de Zeusian, 22 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

in viata mea s-au intamplat anumite evenimente care au determinat relocarea mea fizica din Romania in Alaska, si as dori sa stiu cum pot muta tranzactiile de la payment pe aceasta tara.
    mentionez ca nu stiu limba, sunt inscris 1 an la o pregatitoare in care sa invat limba.
    va multumesc

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

e frumos cu pinguinii in alaska?:))
    trimite mesaj la suport si te vor ajuta ei

3. YceProject

YceProject Scriitor activ

si eu de 5 zile m-am mutat din tara trebuie doar sa trimiti un mesaj la suport cu tara unde esti la sectiunea intrebari generale si sa le spui ca vrei sa schimbi tara ei o vor schimba si vei primi un email de notificare

4. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Sa imi dai adresa sa iti trimit ceva maidanezi sa-i pui la sanie ca aici o 'bat in cap' la propriu:))

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Raspunsurile colegilor Dvs. sunt corecte. Resetarea payment-ului se face prin intermediul suportului.

Succes!

6. Zeusian

Zeusian Comisar forum

multumesc tuturor

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.