M-ia disparut rabatul !

Discuție în 'Ajutor' creată de Ψ子MẲŔĶ子乂Ψ, 17 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ψ子MẲŔĶ子乂Ψ

Ψ子MẲŔĶ子乂Ψ Novice forum

Salutare astazi dimineata mi-a disparut RABATUL cu toate ca mai aveam pana pe data de:
    S91000856Pachet Avantaje RabatCard de credit08.12.2014 * activ poate domnul
    admin sa imi raspunda ce fac fara rabat cine imi da diferenta de perle consumate in plus sau banii
    pe care i-am investit in pachetul asta ? .Am scris la suport si am primit un raspuns vag aproape ca nici nu are treaba cu problema mea

2. Uzzy.

Uzzy. Guest

Se cunoaste problema,ea a fost anuntata si AICI.
    Din pacate nu sunteti singurul,sper ca aceasta sa fie rezolvata cat mai curand iar despre eventualele compensatii nu avem nici-o informatie.

Ψ子MẲŔĶ子乂Ψ și =Decadent= apreciază asta.
  3. ~koko77~

~koko77~ Novice forum

vad ca nu se rezolva nimic noi cum mai cumparam munitie cu rabat ??
    iar ca sa se compenseze sa prelungiti abonamentul dar nu pe banii nostrii

4. -.vasi.-

-.vasi.- Scriitor în devenire

noi stim ca problema a fost anuntata,dar au trecut 5 zile si nu au rezolvat nimic.

5. ulysse

ulysse Scriitor activ

si o sa mai treaca vre-o 5 saptamani.......pana se rezolva

6. nemuritorul21[ONE]

nemuritorul21[ONE] Începător forum

salut nu esti singurul care a ramas fara rabat eu am ramas de vineri si nu sa rezolvat nici pina acum asta este poate trebuiesc bagati mai multi bani nu doar un parlit de rabat respect bigpoint!

7. ulysse

ulysse Scriitor activ

mie mi l-au dat azi dimineatza, bineinteles cu aceeasi perioada de valabilitate, fara nimic in plus chiar daca o saptamana am stat fara......

8. ~koko77~

~koko77~ Novice forum

ar trebuii sa ne prelungeasca o saptamana pentru ca nu am avut parte de el si totusi e pe banii nostrii

9. Ψ子MẲŔĶ子乂Ψ

Ψ子MẲŔĶ子乂Ψ Novice forum

Multumesc ca s-a rezolvat situatia am primit inapoi rabatul ! pute-ti sterge topicul !

10. $kratoos$fireman$

$kratoos$fireman$ Novice forum

pai si cu perioada in care nu a functionat ce facem,am platit pt ceva de care nu ne-am folosit??? :(

11. BlackCata

BlackCata Novice forum

opc-ul te mai poate ajuta

12. -S.O.S-

-S.O.S- Novice forum

Cand nu era activ rabatul la piata, am cumparat 1 cristal sa vad cate perle imi ia, mi-a luat vreo 262 parca. Astazi am primit 69 de perle inapoi. Adica vor sa spuna ca puteai sa cumperi linistit ca-ti dadeau perlele inapoi. Prin urmare nu o sa vedem prelungirea pachetului rabat ;)

13. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Erorile legate de subscriptii (printre acestea si Rabatul) au fost corectate. Informatia oficiala poate fi gasita AICI.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.