mai des Mana Imparatului

Discuție în 'Ajutor' creată de bullet, 9 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. bullet

bullet Scriitor în devenire

Iar caut de ametesc npc ul Mana Imparatului , iese rar ar trebui sa iese mai des si in toate hartile de la 31/1 pina la 35 ca si asa nu da mare lucru ca recompensa ne trebuie doar la misiuni/probe.

2. Ciresul

Ciresul Pretendent

Daca vrei sa iasa mai des atunci trebuie scufundate 500 de nave mai des.Nu vrei totul gratis?

3. *allia*

*allia* Novice forum

... pai e nava amiral, deci iese dupa ce sunt scufundate alte nave. Ca sa iasa mai repede trebuie sa scufunzi nave, nu sa-l cauti.

Cataleya și Aenledon apreciază asta.
  4. SattiS

SattiS Junior Expert

250 de nave, s-a modificat.

5. Aenledon

Aenledon Guest

6. bullet

Auzi Ciresul nu opinia ta conteaza, eu voiam opinia unui moderator asa ca vezi ti de pluta ta :))

7. bullet

Multumesc frumos stimabile Moderator am inteles, aveam deja informatia doar ca neavand un cronometru nu stii cand atingi 250 nave si am intrebat, va multumesc ca mi ati raspuns si nu v-am deranjat cu intrebarea mea.

8. Aenledon

Aenledon Guest

Anuntul aparitiei se face doar pe o anumita raza a hartilor asa ca e nevoie de vigilenta atat pe harta cat si in chat. E posibil ca admiralul sa apara intr-o harta din afara razei tale. Nu ar strica sa intrebi si alti jucatori daca au intalnit din intamplare acel npc.

Sper ca te-am lamurit. Temă închisă

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.