Marea adunare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de B0UNCE, 6 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Credeti ca ar fi utila o astfel de conversatie?

1. Da.

10 vot(uri)
    83,3%
  2. Nu.

2 vot(uri)
    16,7%
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Daca ideile noastre sunt sau nu transmise mai departe nu stiu, dar e clar ca multe sunt ignorate, fie nu sunt acceptate de ceilalti jucatori de pe alte comunitati, bun, atunci sa facem asa. Cate 2 jucatori de pe fiecare server, de la fiecare natie (adica romanii aleg 2 romani ca reprezentanti de pe eg1, 2 de pe eg2, 2 de pe eg3, 2 de pe eg4 si 2 de pe 5, la fel si turci, greci, unguri, ce or mai fi, ma refer la comunitati mari, ca daca se nimereste pe eg1 un jucator din cine stie ce trib African nu prea poti alege 2). Sa discute cu programatori sau administratori sau ceva sef de staff-uri, nu ma intereseaza ca e ts, skype, mess, porumbei calatori.
    Eu cred ca este o posibilitate pentru a ajunge la un numitor comun, pentru a intelege de ce nu se pot implementa anumite idei...etc. Sau daca nu se poate cu reprezentanti ai BP-ului (desi ar fi frumos sa fie macar intrebati) macar o intalnire cu admini din fiecare tara (poate din 100 se gaseste 1 caruia sa ii pese de ce face).

môr-leidr și Buccan33r apreciază asta.
  2. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Din partea mea ai un 'DA', mergi direct in finala :D

P.S: Nu ar fi rau daca cei 2 alesi de pe server sa poata face o conversatie pe skype, ts, etc. cu adminii, fiecare sa aleaga ideeile pe care le-a vazut pe forum sau si le doreste el insusi.

3. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Chiar crezi ca va veni cineva? Nici eu nu cred, stau ei pe ts si acum, dar in alte scopuri :)