Feedback Marfa vanduta la licitatie

Discuție în 'Ajutor' creată de simi2, 13 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. simi2

simi2 Mogul forum

De ceva vreme nu se mai poate vedea cine a castigat licitatile la piata. Ciudat este ca de vreo 10 zile nu mai reusesc sa iau nimic la licitatie. Unii vor spune ca "asta e, nu ai licitat destul". Asa am zis si eu in prima faza. Dar dupa o vreme am urmarit licitatia pana in ultima secunda si chiar daca nu aparea alt jucator ca si castigator, itemurile nu apareau castigate la jurnal sau in inventarul navei. Aveti cumva vreo explicatie, alta decat "asta e, nu ai licitat destul"? Multumesc.

P.S. Intrebarea e pentru reprezentantii BP.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Vă multumim pentru informare.

Pentru a afla daca sunteti sau nu castigatorul unei licitatii va rog sa va adresati suportului. Eroarea mentionata a fost transmisa deja către deartamentul tehnic pentru a fi investigată. În momentul în care vom avea informatii despre un fix le vom posta in forum.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.