Matroz reparator nivel 5

Discuție în 'Ajutor' creată de ĄŁЄχ☆†, 14 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. водкин

водкин Scriitor în devenire

2. victor

victor Junior Expert

Reparationsstyrman nivå 5

Bestånd:
    1

Varaktighet:
    2017-01-02 14:21:59
    au bagat din nou matrozul:)

3. водкин

водкин Scriitor în devenire

eu aveam matroz nivel 5 ..si la mega am solicitat pentru cel de nivel 4 ..in caz de il pierd pe cel de lvl 5 sa il am pe ala de 4 ....si chiar si asa tot trebuia sa ramana pe barca ? am dreptate? eiii bine nu il am:(

4. terrylinca

terrylinca Scriitor în devenire

la fel si eu

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si eu la fel.
    In cateva saptamani vom incepe lucrul la un joc concurent cu acesta in care jucatorii vor fi respectati, nu vor fi furati si vor avea un cuvant de spus in evolutia jocului (vor fi ascultati si, daca au o sugestie buna, vor fi rasplatiti iar sugestia implementata).
    Va voi anunta cand va fi gata dar trebuie sa aveti ceva rabdare fiindca dureaza pana pui la punct un joc online de asemenea nivel. Sa nu uit: echipa de programatori a analizat o mare parte din erorile de aici si a spus ca nu vor exista si nici trisori cu terte programe (standard: trisezi si ti se sterge definitiv contul, indiferent cati bani ai bagat in el).
    Bafta tuturor si ne mai auzim.

Modificat ultima dată: 26 Mai 2014
  6. _Pedro_[GLX]

_Pedro_[GLX] Începător forum

Eu am primit Matrozul inapoi...
    Va multumesc

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problemele legate de creditarea si valabilitatea matrozului reparator de nivel 5 ar trebui sa fie la acest moment deja solutionate. Daca exista inca cazuri nesolutionate va rog sa va adresati suportului si sa solicitati o verificare.

Succes!
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.