Mina de contact - propunere cooldown

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de ~passaris~, 9 Noi 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord ca mina de contact sa aibe un timp de reincarcare mai mare?

1. Da - sunt de acord

2. Nu - Nu sunt de acord, imi place asa cum e

3. Doresc ca acest item sa fie scos din joc

Rezultatele sunt vizibile doar după vot.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~passaris~

~passaris~ Novice forum

Salut,

Asa cum multi dintre voi observati, in seafight au loc multe schimbari. Acestea sunt mai mult sau mai putin benefice. Majoritatea jucatorilor ne-am bucurat de introducerea acestei Mine de contact, dar, in opinia mea jocul nostru, al celor care ne place war-ul si ne plac confruntarile de echipa si nu cele individuale, a fost in mare parte distrus.
    De aceea, vin cu o propunere: nu vreau desfiintarea acestei mine de contact, dar ar fi normal sa aibe un timp de reincarcare la fel ca si celelalte item-uri de actiune. Avand in vedere ca este un item valoros , sper sa i se creeze un timp de reincare pe masura, acesta echivaland cel putin cu timpul de reincarcare al clepsidrei.

Ce spuneti? Va rog sa votati daca sunteti sau nu sunteti de acord cu aceasta propunere.
    Va rog daca puteti sa va argumentati opinia.

Multumesc anticipat pentru participare

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea a fost deja inaintata catre dezvoltatori. Exista deja un feedback in joc pentru acest item.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.