Misiune level 26

Discuție în 'Ajutor' creată de Ƭєяяσя, 19 Aug 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ƭєяяσя

Ƭєяяσя Novice forum

Dragi priati!!!
    Am nevoie de ajutor, de cateva zile incerc sa termin misiune :
    Abordează 2 x HRMS Revenge
    Obține 1 Pescăruș nehotarat(poate fi obținut din abordarea HRMS Revenge)
    Si nu dau de nici un pescarus, am abordat toate navele la rand ce am prins din 20 in sus pana in 26 si nu cade de nicaeri...
    Ma poate ajuta cineva care stie ce e de facut, eu unu HRMS REVENGE nu am gasit nicaeri

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Pentru a primi un raspuns cat mai exact la un astfel de subiect ar fi de folos sa mentionati si numele misiunii. Revenge = Razbunare. O sa verificam postarea si o vom actualiza cu numele prezent in versiunea romana.

Cand abordati un NPC va recomand sa fiti atent la punctajul de abordare. Sansele sa primiti articolul la prima abordare sunt destul de mici. Personal, recomand ca atunci cand se fac misiuni in care este necesar sa obtineti un articol, sa fie activa doar acea misiune (nu e o regula, doar o recomandare).

3. userulica

userulica Scriitor în devenire

vreo actualizare pe acest subiect?

4. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.