Misiune nivel 26-27

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de Salubris87, 16 Feb 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salubris87

Salubris87 Începător forum

Buna ziua, in urma schimbarii misiunilor care necesitau abordarea unui anumit npc, sunt sanse ca unele din ele sa intampine dificultati in finalizarea acestora? fiindca am ajuns la o astfel de misiune: Vorbeste cu animalele - nivel 26 pt. 27 cerinta: Inflict 1 000 000 damage to an NPC
    Collect 1 Rogue Gull "Rogue Gull gained from damaging HRMA Revenge" , zis si facut am facut peste 30.000.000 daune la HRMA Razbunare, am si abordat cateva ca sa fiu sigur ba chiar am cauzat si ultima salva la alte cateva Razbunari, dar nimic, misiunea are 2 cerinte:
    Provoaca cel putin 1.000.000 daune npc-ului Razbunare HRMA (1.025.874/1.000.000)
    Colectioneaza 1x Pescarus smecher si intoarce-te la Bill Barnacle Ballard. (0/1)
    Intrebarea mea este cum obtin pescarusul smecher tinand cont ca am cauzat deja daune cat 3 npc-uri cap coada.

2. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

abordeaza revenge 2

Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW apreciază asta.
  3. Stylish

Stylish Guest

Aveti o sansa de a obtine pescarusul smecher prin abordarea npc-ului Razbunare HRMA. Nu la fiecare abordare este posibil sa obtineti item-ul, este doar o sansa.

4. kostzy

kostzy Expert forum

• Toate misiunile de abordare din joc au fost înlocuite cu Daune NPC;
    • Toate NPC-urile ce necesitau abordare pentru a obține un item pentru misiune au fost modificate, așa că acum trebuie doar să învingi NPCul;
    pana la urma cum este? abordare sau dmg? sau nici voi nu stiti si va contraziceti singuri

5. Salubris87

Salubris87 Începător forum

Buna dimineata, intre timp si 10 Razbunare HRMA mai tarziu am obtinut item-ul, nu stiu sigur cum, daca la ultima salva, la dmg sau la abordare, puteti inchide topic-ul, imi pare rau ca nu pot impartasi informatia mai departe fiindca nici eu nu stiu exact cum l-am obtinut, in orice caz, pt cei ce vor ajunge la aceasta misiune si vor fi pusi in situatia mea sa nu stie exact cum sa obtina item-ul respectiv tot ce pot sa va spun este sa: Mai insistati pe npc-uri ca la un moment dat o sa il obtineti....
    O zi frumoasa tuturor.

6. Indus

Indus Talent de excepţie

Aveți dreptate.
    Misiunile ce necesitau abordare au fost înlocuite cu daune npc și pentru Item trebuie învins npc ul adică ultima lovitura
    Toate informațiile cu privire la modificările aduse au fost postate pe forum
    Dar și în trecut, pentru a obține item la abordare, exista sansa de îl obține, nu toate au dat item uri nici în formula veche.
    Topic inchis

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.