Misiune nivelul 28

Discuție în 'Ajutor' creată de TOKELAU, 18 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. TOKELAU

TOKELAU Începător forum

Buna ziua ,

De 4 luni am ajuns la misiunea "Aschia nu sare departe de trunchi" si nu reusesc sa o termin.
    Cerintele sunt :
    1.Abordeaza 1 x HRMA Revenge II
    (am abordat si acuma am a-4-a oara 1/1)
    2.Colectioneaza 1 x Perechea pescarusului si intoarce-te la Bill Barnacle Ballard .
    (in toata aceasta perioada am peste 7 Revenge II abordati si nici in ziua de astazi nu am primit acest item sa pot trece mai departe).3 amirali HRMA Revenge II i-am facut singur cu daune 100% si ultima lovitura .

In acest moment am impresia ca aceasta misiune este cu probleme odata ce nu reusesc sa termin aceasta misiune si sa pot merge mai departe cu misiunile jocului sa cresc mai departe in nivel.
    Tiand cont ca nu am gasit pe forum nimic despre acest item va rog ajutati-ma cu un sfat cum sa trec mai departe.

2. Galadriel

Galadriel Guest

Puteți obține perechea pescărușului dacă abordați Răzbunarea I (hărțile 21-25).

3. DAD2000

DAD2000 Scriitor în devenire

ar trebui sa faca un pret sa cumparam probele de la niv 25 la 30 asa cum e pana la niv 20

4. vali.eu

vali.eu Novice forum

Mandatele Commonwealth ( pt. lvl 29), va rog, cum se poate obtine?

5. _Cipy7

_Cipy7 Guest

Itemul ''Mandatele Commonwealth" aveti sanse sa il prmiti cand abordati nava HRMA Revenge II sau daca dati ultima lovitura la aceasta nava.

6. vali.eu

vali.eu Novice forum

Merci

7. Galadriel

Galadriel Guest

Există o șansă să le primiți și dacă provocați cele mai multe daune acesteia.

8. TOKELAU

TOKELAU Începător forum

Update: Am inceput sa caut Razbunare 1 (lvl 21-25) si am abordat si intr-un final am reusit sa obtin itemul dorit pentru a putea avansa mai departe .
    Multumesc Moderatorilor pentru sfat !

9. Galadriel

Galadriel Guest

Cu plăcere! Pentru a evita astfel de situații în viitor vă sugerez să comunicați cu alți jucători care au nivel mai mare. Întrebați, nu vă costă nimic. :)

10. *Alah*

*Alah* Începător forum

da e cred a 6 oara cun o abordez si o scufund si nimic

11. *Alah*

*Alah* Începător forum

si nu primesc medalionul sper ca a 7 oara sal eau

12. Galadriel

Galadriel Guest

Aparent nu sunteți suficient de norocos, succes în continuare!
    Temă închisă

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.