Misiunea 14 proba 50

Discuție în 'Întrebări tehnice' creată de rikikanhan, 7 Noi 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. rikikanhan

rikikanhan Începător forum

Are cineva idee cum se pot colectiona harti si charturi pentru a completa misiunea? multumesc

15Finalizează misiunea 14Cauzează 1.000.000 daune la NPC Admiral Spinterskull Obliterator
    Găsește 1 Maps And Charts (drop de la NPC)

2. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Drop de la npc inseamna ca trebuie sa tragi la npc-ul specificat in misiune si vei obtine item-ul necesar.

3. rikikanhan

ok, singura problema este ca am am tras in vreo 10 npc de genul ala si nimic

4. rikikanhan

Oricum multumesc pentru ajutor
    Voi mai incerca sa trag

5. rikikanhan

In cerintele misiuni nu specifica nimic , doar drop NPC

6. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Ba specifica "Cauzează 1.000.000 daune la NPC Admiral Spinterskull Obliterator"

7. rikikanhan

As dori sa iti raspund la fel de frumos cu ,,Ba ,, dar ma abtin avand in vedere ca esti o ,,doamna,, . Pentru curiozitatea ta, am produs vreo 3 mil daune respectivului Npc. Oricum iti multumesc pentru amabilitatea de care ai dat dovada. seara frumoasa

Modificat ultima dată: 7 Noi 2024
  8. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Nu ai inteles exprimarea mea "ba" inseamna " ba da" :)