Bug Misiuni care cer sa cauzezi daune navelor

Discuție în 'Ajutor' creată de ilupeter87, 27 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

Nu stiu de cand e , sau cati playeri au observat, dar la misiunile de "cauzeaza daune navelor" , ca e cea cu Song Bird 5.000.000 daune , sau altele , nu se pun daunele ultimei salve in care ai distrus npc-ul respectiv , dar cel mai stresant lucru , este sa zicem la misiunea din Busola vovoi , sa faci 2 milioane de daune pe Clipper Salbatic , si cand vezi ca trebuie sa dai la cava , pentru ca nu se pune daunele daca i-ai dat o salva de elita si a facut poc , ca deh , tocmai am zis nu se calculeaza daunele cand nava face poc din acea salva, frumos nu ? dai la cava pana faci 2 milioane de daune pe ele, dar stai , daca a 2a salva a fost critic si a pocnit Clipperul , gata, ai facut daune cat ai prins din prima salva , restul e pa, si asa stau 2 ore ca sa faci acele 2 milioane , dintr-o salva doar , pe clippere . nu stiu daca lumea realizeaza de acest bug de ultima salva , dar eu am observat-o de la Song Bird , de la misiunea zilnica, sau , nu le pasa oamenilor, sa raporteze acest bug ? nu se pare ca e risipa de munitie pe Song Bird sa nu calculeze ultima salva ? sau timpul nostru pierdut ( si asa limitat de corectii) pe busole care le platesti sa le joci ?

2. mydyla

mydyla Conte forum

da ...asta am observat si eu cand am facut misiunea cu song bird ... am zis ca mi se pare ...azi voiam sa verific :D

3. ilupeter87

ilupeter87 Novice forum

nu are de gand sa raspunda un admin , observ :)

4. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Stai sa verifice 2-3zile(saptamani) si poate se va rezolva...

5. Bowie

Bowie Guest

Am transmis problema mai departe la primele ore ale dimineții. Pentru faptul ca nu confirm acest fapt la momentul respectiv nu inseamna ca nu am luat masura potrivita. Orice ar fi, numai de luni se va putea rezolva ceva. Temă închisă

ilupeter87 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.