misiuni zilnice in liga capitanilor

Discuție în 'Întrebări generale' creată de vali2bsal, 22 Aug 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Stimati moderatori si tehnicienti handicapati facuti la apelul de noape,
    am scris pe forum,am trimis cateva tichete la suport de mai multe luni insa nici acum nu mi s-a rezolvat problema.
    La misiunile zilnice aveam inainte 5 misiuni pe care le faceam in fiecare zi,INSAcei responsabili cu intretinerea jocului habar nu au ca aceste 5 misiuni le poate face orice incepator si nu cum am primit raspuns la un tichet in care stimabilui si incompetentul tehnician intreaba daca am nivelpentru acele misiuni.Reamintesc tehnicianului ca eu am nivel insa el este afon pe ce lume traieste.Va multumesc si astept un raspuns favorabi din partea unor tehnicieni cu pregatire si nu de la orice ciurli burli.
    Va multumesc.

2. G.I.J.

G.I.J. Novice forum

cînd au introdus căpitani se puteau face misiuni zilnice de toate nivelele dar acum doar de la nv 21 ai acces la misiuni că doar nu vrei să sarăcească BP

3. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

4. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Daca e vorba de nivelul 21 atunci am sa le dau maciuca sa se sature ca EURO-iiii nu m-ai primesc de la mine.:p:p:p:p:p

5. Cataleya

Cataleya Guest

Stimate jucator,

Te rugăm să fii atent la exprimare când postezi pe forum sau cand contactezi suportul.. Exprimările tale încalcă regulile noastre și nu pot fi tolerate. În cazuri extreme, asemenea comportamente pot conduce la blocarea contului tău.
    Te rugăm să faci tot posibilul să ne transmiți informații detaliate privind problema ta atunci când ne contactezi.
    În acest mod te putem ajuta cel mai bine.
    Asadar, ca sa te putem ajuta, avem nevoie sa stim la ce misiuni faci referire. Sunt convinsa ca daca de la suport ti s-a spus ca nu poti efectua acele misiuni pentru ca nu indeplinesti anumite conditii, atunci acest lucru este adevarat, deoarece ei au posibilitatea tehnica de a verifica si ti-au raspuns in cunostinta de cauza.
    Acestea fiind spuse iti doresc un moment de liniste si pauza de pe forum.

Afon ciuli burli,
    Cataleya!!!:rolleyes:

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.