Bug Misiuni

Discuție în 'Întrebări generale' creată de Sir.Leonardo, 13 Noi 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Sir.Leonardo

Sir.Leonardo Junior Expert

Slutare cred ca cu toti am trimis nenumarale mailuri la suport in legatura cu problema de luare a misiunilor lampa flote etc! Am citit pe forum ca ati rezolvat problema dar nu e chiar asa, la unii dinte jucatori problema persista si este inacceptabil sa jucam asa! ...si inca ceva in momentul asta navele se misca in reluare de luam bataie de la npc-ui faceti nabii ceva sa functioneze macar decent jocul asta!!!!! Multumesc.

creyzy_RUN și booghy1973 apreciază asta.
  2. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Nu ai cu cine, sunt niste incompetenti. Aveam misiuni deschise si aproape terminate la Atlantis si la unul din n'spile mii de restarturi in care zic ei ca au "rezolvat" o problema dar creeaza alte 3 in schimb le-au resetat, a trebuit sa o iau de la 0. Timp, nervi, munitie pentru niste INCOMPETENTI.

creyzy_RUN apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.