Misiunile..

Discuție în 'Ajutor' creată de BoBo, 12 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. BoBo

BoBo Junior Expert

O intrebare,daca am level 20,si pot sa fac misiunile din nou de la level 1 pan' la 20,se intampla ceva?Ca parca vad ca fac 2-3 misiuni cu perle si ma trezesc pe -..

2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

O sa faci lvl 40 si nu o sa mai acces la misiunile de la urmatorul event.

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca aveti nivel 20 cel mai probabil aveti disponibile toate misiunile pe care nu le-ati facut anterior.
    Nu am intalnit probleme la accesarea misiunilor, deci ar trebui sa le puteti face corect, fara erori. Daca apar erori va rog sa cereti asistenta suportului.

4. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

poti sa le faci nu e nici o problema

5. Ģŏłđ~Ģřăƒ

Ģŏłđ~Ģřăƒ Începător forum

Pai daca le faci proba treci lvl 21 daca ai lvl 20?? asa zic unii playeri

6. carlosmm

carlosmm Maestru forum

la alti sunt probele de misiuni 1000 perle

7. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

da' chiar, am cumparat o singura proba la viata mea...asa mi se pare si acum la cea de lvl 11 imi cere 80k perle spre deosebire de altii carora le cere de 80 de ori mai putin

8. sunt jucatori care au facut misiunile toate si au lv 24.nici nau putut face misiunile de la eventul trecut de la alexando.degeaba au accesat suportul ca na avut ce face.

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca aveti un nivel mai mare de 20 va rog sa cereti o verificare si o remediere din partea suportului.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.