Sugestie Modificare din PVP in PVE a hartilor: Behemoth, SunMap si Kraken.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de T-A-L-E-N-T, 3 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti schimbarea?

Sondaj închis pe 13 Mar 2014.
  1. Da

54,8%
  2. Nu

39,7%
  3. Indiferent

0 vot(uri)
    0,0%
  4. Nu ma intereseaza

5,5%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Astept raspunsuri Pro si Contra.

Tom-Degetel apreciază asta.
  2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

daca tot se folosesc boti, macar sa aiba acces toata lumea

3. Akeron.FBI

Akeron.FBI Începător forum

sincer este o harta unde se pot face perle am enemy si nu imi convine ca pe chatu global sa isi bata joc fara ca sa am o sansa sa il scufund,iar sa ma vad dand la nave cot a cot cu cei pe care ii scufund nu imi surade deloc !!

4. *MIKADO*

*MIKADO* Novice forum

Eu zic sa te gandesti inainte de a creea un sondaj,ia gadeste-te cum ar fi jocul daca 300-400( pe unele servere sunt si 1000) de jucatori ar sta in behe sau sun map? ai apuca sa tragi o salva la un levi? De ce nu fac si toate hartile PVE ca sa ne batem doar cu npc-urile. Mai bine faci un sondaj sa schimbe numele in NPCSHOOTER.

Akeron.FBI apreciază asta.
  5. T-A-L-E-N-T

Pentru evitarea aglomeratiei in Behemoth si SunMap, propun urmatoarele:

1. Numarul de jucatori limitat, 50 in Behemoth, respectiv 25 SunMap;
    2. Dupa fiecare runda terminata, schimbarea se va face automat cu alti jucatori aflati in asteptare;
    3. Fiecare runda dureaza 1 ora;
    4. Daca nu se finalizeaza in acest timp (200+1 / 150+1), acesti jucatori vor fi inlocuiti automat cu urmatoarea echipa aflata in asteptare;
    5. Intrarea se va face prin distrugerea unui Npc (nivel pirat 16-20) si Monstru (nivel pirat 10-15) aflat pe harta mari.

Avantaje:

1.Folosirea programelor de tip bot va fi stopata.
    2.Fiecare jucator are access la perle prin munca proprie.
    3.Evitarea de supra-aglomerare.

Astept ideile voastre si observatile aduse celor mentionate mai sus.

(nr-ul jucatorilor din echipa si timpul rundei este fictiv)

Tom-Degetel și Spirit_Breaker apreciază asta.
  6. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Te rog nu mai visa, du-te si dormi!
    Dupa cum spui tu T-A-L-E-N-T ai vrea sa transformi jocul asta intr-un joc de gradinita.
    Te-ai gandit ca poate sunt jucatori care nu pot sa stea 10 ore pe joc sa prinda "runda" lui in behemont (mic sau mare, nu conteaza)? dupa ce criteriu alegi jucatorii care sa intre in diferite runde? ce ar trebuii sa fac sa intru de dimineatza sa ma "programez" la behemont ca sa prind un loc ?
    Daca vrei sa joci acest joc descurcate nu mai astepta poate se va reintroduce PVE-ul sau poate se baga PVE in hartile Behemont. in asta consta pirateria, sa poti sa reusesti impotriva inamicilor

Devil și *MIKADO* apreciază asta.
  7. Maximus

Maximus Începător forum

o idee buna

8. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Cred ca T-A-L-E-N-T are o idee buna. Ideea asta ar distruge botii din Raid-uri, numai ca ar mai trebui 1-2 harti raid fata de cele ce sunt acum pe servere.

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

si cine ii opreste sa faca mai multe harti de raid? nimic

10. T-A-L-E-N-T

Bravo! Multiplicarea raid-urilor va evita asteptarea prea mult timp...oricum odata intrat, intr-o ora ai suficient timp sa faci perle.

11. T-A-L-E-N-T

Acum daca sunt 100 barci in raid si abia daca apuci sa tragi o salva e mai bine?

12. T-A-L-E-N-T

Iti reamintesc ca seafight este un doar joc(relaxare & distractie), daca ai atata dusmanie...propun ca dintr-un numar de raid-uri, unu' sa ramana PVP. Multumit?

Tom-Degetel și Spirit_Breaker apreciază asta.
  13. Devil

Devil Scriitor în devenire

ceea ce vrei tu este pve in hartile de 1 iar daca nu iti ajunge iti reaminescnumele jocuui e sea-fight deci nu e nici npc-fight nici farmerama.daca nu iti place jocul de a scufunda playeri te intreb la ce sa mai crestem sa facem talente abiltatii sa avem munitie pe barcii? sincer nu e vorba de dusmanie doar ca imi place sa scufund jucatorii nu npc -urii!! daca as intra intr-o harta mentionat de tine gen pve in care probabi 90% sa fie programe si sa nu ii pot scoate sincer as da logout si nu as mai intra altul pe cont!
    P.S : in oc de hartii gen sun /behe noi se poate propune ceva nou. doar nu de genu pve.

14. T-A-L-E-N-T

probabil ai un stoc de perle si barca full...cu ce sa tragi la playerii daca nu ai perle? intri in raid, faci o perla(munitie) iesi pe front si le spargi capu' la inamici..ai inteles nea "Gigi Contra"? (citeste toate postarile, am mentionat 1 raid PVP)

15. Spirit_Breaker

Eu cred ca ar fi indicat ca cei de la BigPoint sa imparta SunMap in 2 harti + Limita de useri ( sa mearga pe modelul Kraken Map), la fel si cu Behemoth. Si sa nu fie timp pe harta, mai indicat ar fi ca jucatorii sa iasa din harta automat cand se distruge NPC-ul mare (Amaterasu sau Behemoth).

16. T-A-L-E-N-T

Daca ma gandesc bine, am unele obiectii. Nr-ul de jucatori fiind limitat la 25 (sunmap) si 20 dintre ei au putere mica de foc, pana la finalizarea Amateras-ului ar putea sa dureze chiar 3-4 ore.... nu as vrea sa astept atat. Intr-o ora, fiecare trage atat cat il tin tunurile, un avantaj si pentru cei care asteapta..

17. Spirit_Breaker

ex:
    Impartire Behemoth:
    - din 200 NPC sa se faca 100 NPC
    - Behemoth HP sa fie redus la jumatate.

x2 Behemoth = Behemoth-ul de acum ( la valoare ) => dar sa se intre cand se atinge un numar de jucatori ( iar durata unui medalion sa fie pana NPC-ul Behemot este distrus )

18. BoBo

BoBo Junior Expert

Mi se pare o prostie.

19. BoBo

BoBo Junior Expert

Ce ai scris tu acolo e complet absurd,iar daca ar fi asa cum spui tu,ar intra si o ghilda,si inamicii ei,si se vor bubui pe acolo,ca nu le vor surade sa traga cot la cot cu inamicii,si numai perle nu o sa faci :)

20. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Varianta de transformare a hartii din PvP in PvE a mai fost propusa si inaintata de-a lungul timpului.

Inteleg ca aveti nemultumiri legate de posibilitatea de a procura moneda de joc prin intermediul Amaterasu si Behemoth si doriti o schimbare.
    Din postari reiese dorinta de a avea o limitare. Corelat cu alte plangeri aparute de-a lungul timpului ar reiesi ceva de genul:

- un numar mai mare de harti raid. Aveti vreo propunere legata de nivelul de pirat al jucatorilor vs. harta raid?
    - un numar limitat de nave care sa aibe acces in harta raid.
    - lipsa posibilitatii ca navele noi sa mai intre in harta raid cand numaraul leviathanilor a scazut sub o anumita limita.
    - imposibilitatea de a face daune NPC-ului Behemoth daca nu ai scufundat cel putin un numar de leviathani (pentru a evita situatii in care jucatorii care fac munca cea grea (scufunda leviathanii) sunt scufundati de adversari inainte sa ajunga sa traga in NPC-ul mare.

Pentru o evaluare cat mai buna a situatiei m-ar ajuta mult parerile tuturor jucatorilor, indiferent de nivel, alianta, etc.

Va rog sa fiti atenti la modul de exprimare.
    Daca doriti sa faceti polemica pe un alt tip de subiect aveti optiunea de a deschide o alta tema.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.