Sugestie Modificare din PVP in PVE a hartilor: Behemoth, SunMap si Kraken.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de T-A-L-E-N-T, 3 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti schimbarea?

Sondaj închis pe 13 Mar 2014.
  1. Da

54,8%
  2. Nu

39,7%
  3. Indiferent

0 vot(uri)
    0,0%
  4. Nu ma intereseaza

5,5%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Devil

Devil Scriitor în devenire

Ce face omul Roman cand se plictiseste? Complica situatia,deci sa recapitulam Talent doresti sa limitezi programele sau doresti sa intri in harta sun/behemot? ca nu te inteleg
    au mai fost postarii de genul sa fie un cronometru sau un displey care sa te limitezi cat timp sa ai acces la o harta anume,..usor de zis greu de aplicat.probabil candva se va stopa programele ilicite.
    Acum sa vedem a 2 a posibilitate esti un jucator care a stat de ex mult timp in nap ai dat de enemy si acum apa nu iti mai place ...ai fugi in nap sa mai faci o perla/moneda de joc sa iti mai construiesti nava...a da exista id si posibil ai suparat cativa playerii...
    Indiferent care e motivul in urma careia ti-a venit iddea de a transforma o harta pvp intr-un lac de pescuit gandeste-te ca nu totii jucatorii au aceasi opinie care o ai TU.
    Referitor Allia sant cateva intrebarii bune in postul de mai sus ar fi de testat pe serverul beta ca jucatorii sa isi faca o imagine cum ar fii.
    Iar de final : ex:
    Impartire Behemoth:
    - din 200 NPC sa se faca 100 NPC
    - Behemoth HP sa fie redus la jumatate.

x2 Behemoth = Behemoth-ul de acum ( la valoare ) => dar sa se intre cand se atinge un numar de jucatori ( iar durata unui medalion sa fie pana NPC-ul Behemot este distrus )
    un medalin behemot cost x perle daca se fac 100 de nave nu ar fii normal ca pretul medalionului sa fie -50 la suta mai mic?
    daca se fac doar 100 de nave se inparte hp behemotului? de unde ti-a venit aceasta minunata idee? raspuns promt imi doresc sa fii in aceea grupa care face 100 de nave si sa nu poti face o perla cinstita ca un jucator pe forum s-a gandit ce ar fi daca nu am ce face si sa umplu spatiul pe forum cu ideii inutile?
    Recomandarea finala consultatii un jucator mai vechi care are habar de acest joc
    iar daca nu va plac raspunsurile nu mai lasati mesage inutile pe forum.

2. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

1) Invata sa sa scrii corect.
    2) Revin cu o propunere care sa opreasca botii din raiduri, vad ca va cam roade asta :D

~pisicutza~ apreciază asta.
  3. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Nea Devil, intru in hartile raid cand doresc, problema este ca intru degeaba...cand vezi ca nu apuci sa tragi o salva la npc din cauza teleghidatilor..
    Am contu' 99% cu dotarile existente in joc, zilnic ma intalnesc pe mare cu inamici de 4 ani.
    Numarul de voturi spune altceva, probabil nu ai mai mult de 10-15 ani...asta nu conteaza prea mult..dar...
    nu am inteles nimic din ce ai scris..iar daca ideeile ti-se par inutile in rubrica: "Propuneri si idei", evit-o data viitoare..nu mai umple spatiu' in forum cu raspunsuri inutile..
    Raspunsuri inutile ai lasat tu prietene :)

4. .-dev13-.

.-dev13-. Începător forum

eu cred ca voi naveti ce face si va faceti de lucru ma ales spirt cum crezi ca vei mai intra in behemond atita tinp cind este controlata de dusmani daca vor face cum zici tu jucati domnilor jocul lasati asta pentru cei profesionisti

5. mydyla

mydyla Conte forum

Nu , nu sunt de acord . Mentionez ca fac parte dintr-o alianta care nu detine cele doua harti (sun map si behemoth).

6. Spirit_Breaker

Eu o sa construiesc un sistem anti-bot pt raid-uri, eu pe aceasta idee ma concentrez, nu neaparat sa se imparta hartile. Bine, asta cand o sa mearga serverele mai bine... (Deja m-am gandit la un sistem pt raid-uri, si cred ca am si pt luminite un sistem bun anti-bot)

7. BoBo

BoBo Junior Expert

Talent,tu stii cum sta treaba pe gl3 :) nu puteti sta in raid decat noaptea,cand sunt mai putini :) vreti raid? luptati pentru el,deocamdata stii cum sta treaba pe gl3.

8. T-A-L-E-N-T

tocmai asta este ideea...nu intru in raid sa fac puncte batalie..acum este o sursa buna de puncte batalie(botii). In raid intri sa faci perle(munitie), apoi dupa o ora de tras in raid iesi pe balta EDITAT Intelegi?

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Mar 2014
  9. BoBo

BoBo Junior Expert

Inteleg foarte bine,ca mai mult stati pe sub apa,decat pe apa :)

10. Spirit_Breaker

@BoBo , lasa spam-ul + botii, munceste perlutele si accepta ideile noi.

11. BoBo

BoBo Junior Expert

Nu eu sunt cel ofticat ca nu pot intra in raid si chestii,perlele le fac eu,nu programele :)atata timp cat nu joci pe serveru pe care joc eu si talent,nu esti in masura sa iti dai cu parerea,si crede-ma ca nu ma numar printre cei care folosesc programe :) si accept ideile care sunt cat de cat ok,nu idei penibile.

12. ༺sқy༻*ᴏռҽ

༺sқy༻*ᴏռҽ Începător forum

Voi nu va dati seama cand unele din marile razboaie se poarta in hartile mai sus mentionate si ce ai de spus cand una din partile implicate in razboaiele purtate in acele harti te scufunda fara intentie si mai prinzi si un blok de server ce faci ce castigi
    da ar fi bine transormarea aceasta si ptr outsideri dar si pentru cei direct implicati in razboaie caci ar putea foarte frumos sa castige perle pe care apoi sa le investeasca in acele razboaie

13. Spirit_Breaker

Unul fara ghilda se bate mai mult decat unii care se baga in aliante pentru accese sau protectie. Daca ai bilute poti sa te bati cu toti si sa nu o dai in "aliante" ;)

14. ༺sқy༻*ᴏռҽ

༺sқy༻*ᴏռҽ Începător forum

exact asta fac eu dar mi-ar prinde bine ca harta raid sa fie PVE

Spirit_Breaker apreciază asta.
  15. )(LioN)(

)(LioN)( Novice forum

Da, ar fi o idee super pentru a schimba hartile mentionate in sondaj din PVP in PVE, deoarce ar da o noua culoare jocului, dupa cum stim cu toti in majoritatea servere-lor o singura alianta detine monopol pe aceste harti, ar fi o chestie de fair-play daca s-ar face aceasta modificare si 2 la mana: Ar fi alta distractie, se vor organiza war-uri mult mai echilibrate si mai dese.

T-A-L-E-N-T apreciază asta.
  16. RΦŪΔ

RΦŪΔ Novice forum

Cum sa faci Raid PVE?Eu sunt intr-o alianta ce nu detine acele 2 harti,dar nu imi doresc PVE in raid...pai daca il faci pve,toti copii,toti npc-isti si toti "plictisiti" or sa stea acolo si sa vezi dupa discutii culturale pe global...sunt total impotriva acestui concept.Cine vrea raid,sa se bata pt el.

17. T-A-L-E-N-T

Ai intrat precum Voda prin loboda si ai dat un raspuns direct...citeste toate postarile si vezi in ce fel se vor modifica si abia apoi poti da un raspuns...chiar daca intra toti npc-isti(plictisiti) acestia au la dispozitie doar 1 ora..apoi daca comenteaza cum spui tu pe chat global inseamna ca esti si tu unu' dintyre acei jucatori de "global" :) eu nu am mai deschis globalu' de nu mai stiu cand..urmeaza-ma si tu :)

18. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea, rezultatul sondajului si feedback-ul colegilor vor fi transmise mai departe.
    Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.