Sugestie modificare vizualizare pe rezolutie maxima

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Zeusian, 23 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Zeusian

Zeusian Comisar forum

am observat ca nu prea vad sau nu prea pot juca decent in pagina de joc.
    In prezent am de ales o fereastra de joc mai mica sa pot pune lateral meniurile, sau o vizualizare maxima, dar pierd din imagine. mai ales pe fight in margini si colturi. ma gandeam ca s-ar putea crea un spatiu fara harta in care sa pui meniul sau marginile eventual sa se poata deplasa dincolo de limite, astfel incat sa devina vizibila margine hartii, ca la celalalt joc de pirati.

multumesc

2. VLAD

VLAD Talent de excepţie

eu asa joc si e destul de bine.
    meniurile le poti pune putin mai sus pentru a avea acces la zona mediana a barei de jos

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

intra pe pirate storm si mergi cu nava intr-un colt sa vezi diferenta. oricum este mare deosebire si la cum merge nava, serverul si designul jocului. nu imi place insa acel joc :)
    asa cum ai pus poza este cam naspa pentru mine, care ma uit prima data pe centrul ecranului, ocupat in buna parte de meniuri. mai port si ochelari .....

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea a fost deja transimsa mai departe, ca urmare a unor propuneri asemanatoare.

Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.