Mojo

Discuție în 'Ajutor' creată de florinel94, 12 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. florinel94

florinel94 Novice forum

Primesc o eroare la Ceaunul din Aruba , spune ca nu-mi pot permite aceasta operatiune. Dar am perle si mojo .Si totusi nu le pot folosi....

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ce cantitate de mojo aveti disponibila in total, in comparatie cu numarul de mojo pe care vreti sa ii aruncati?
    Ati incercat sa va delogati de pe harta marii si sa relogati? Si apoi sa reluati procesul?

3. florinel94

florinel94 Novice forum

Eu am selectat ca vreau sa arunc un mojo . Am delogat , m.am logat din nou...Am sarit si harta , am intrat inapoi in port si degeaba...

4. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

La mine de cateva zile apare 1 mojo la ceaun si da eroare cand incerc sa-l folosesc...daca colectez mojo si am un numar mai mare de 1 merge pana ajunge iar la 1 si aceiasi eroarea apare.. BugPoint.Srl

5. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Ai dreptate. Cand ajungi la1 mojo nu mai poti arunca, indiferent de cate perle ai pe cont.

6. axel

Eroarea a fost deja transmisa mai departe. Multumim. Ca si workaround, in unele cazuri, delogarea de pe harta marii si relogarea (la relogare cantitatea de mojo e 0) permite mai apoi folosirea perlelor.

7. florinel94

florinel94 Novice forum

Sper sa o rezolvati cat mai repede ... Domnule Axel ma faceti sa rad , cum adica daca un jucator are 30 de mojo si da log.out cand intra are 0 mojo ? :)) Cred ca trebuie sa reformulati :)

8. axel

Eroarea se manifesta atunci cand cantitatea vizualizata pe cont este de 1 mojo (cel mai probabil o eroare de vizualizare). Daca aveti o cantitate mai mare, ar trebui sa puteti sa puteti sa aruncati, schimband selectorul, cantititatea existenta -1 mojo.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.