Feedback moneda concurentului

Discuție în 'Ajutor' creată de FELIX001, 15 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. FELIX001

FELIX001 Scriitor în devenire

buna!
    tocmai s-a terminat sezonul la liga meduzelor iar eu eram pe locul 89 sau 90.
    din tabelul de recompense trebuia sa primesc 4 monezi si 8 bufuri dar deocamdata eu nu am primit decat o moneda.
    ma lumineaza si pe mine cineva?
    multumesc!

2. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Felicitari!

O sa incerc sa-ti dau un raspuns pe cat posibil si sper sa am dreptate.

Ca sa primesti 4 monede trebuie sa fi in topul 11-100 de pe toate cele 26 de servere.

Eu de exemplu ultima data cand m-am uitat eram in JellyFish pe locul 40-41 si ala dobandit cu greu (unde trebuia sa iau 4 monede daca se calcula in functie de server ceea ce ar fi trebuit sa fie corect fata de playeri si nu o risipa prea mare pentru BP), dar in topul tuturor serverelor eram undeva in primii 600, ceea ce inseamna ca trebuia sa primesc 2 monede.

Practic am tot 0 monede ale concurentului. Dar mai asteptam putin, poate se face vreo magie :D

3. Andalouse

Andalouse Scriitor în devenire

Recompensele sunt pentru clasamentul general, nu cel de server.
    adica mai explicit pentru toate serverele..
    http://prntscr.com/8rmx15

=Decadent= apreciază asta.
  4. spider

spider Scriitor în devenire

ok ..as dori si eu un raspuns..de ce am fost retrogradat in liga meduzelor din liga baracuda..pe langa asta am primit doar o moneda si eram in top 1000 ...pe bune frate...pentru ce.... am tras.. ?????

5. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

erai in top 1000 pe serverul tau iar in topul tuturor serverelor erai sub 1000.De aici doar o moneda.Daca si in topul tuturor serverelor eri peste pragul de 1000 primeai 2 monede.Eu de exemplu am terminat top 20 la mn pe server si in top 400 per total.Ca atare am primit tot 2 monede :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.