Monede liga

Discuție în 'Ajutor' creată de LunaDelRay, 15 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. LunaDelRay

LunaDelRay Începător forum

Buna seara,
    am fost in liga calutilor de mare pe locul 185 parca, si trebuia sa primesc conform chartului de recompense 2 monede liga. am primit doar una. ceva problema sau eroare la mijloc ?
    user id :

281/25685068

2. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

In clasamentul pe toate serverele....pe ce loc te-ai clasat
    Peste 1001,probabil de aceea ai primit o singura moneda

3. LunaDelRay

LunaDelRay Începător forum

Atuncea ce relevanta ar avea ca arata serverele individual daca calculul ii facut pe baza serverelor ca total... je ne sais pas..

Puiu14 apreciază asta.
  4. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

adevarat :))

5. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

corect!
    este o dezinformare voita...cred...sau ceva prost aplicat
    poate pe viitor se vor rezolva si acete neajunsuri

6. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

eu am fost pe 60 pe server...nu am fost atent la global si mi-au zis ca ''SIGUR" am fost la peste 1000 ca scriptul lor nu e cunoscut a avea probleme...sincer nu prea cred...ideea e ca aparent informatia nu se poate verifica deci o tampenie in plus la care te poti plange cat vrei....

7. warrior90

warrior90 Începător forum

e o porcarie pe serverul meu cu 200 si ceva de mil de puncte sunt pe locul 9 dar pe toate serverele sunt pe vreo 300!pai cand reusesc eu sa ajung in top 100?!pot sa fiu numai pe locu 1 pe serv meu k degeaba!mai mult de 2 monezi nu reusesti!si totusi nu inteleg ce treaba am eu cu toate serverele!

banditblue apreciază asta.
  8. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

E clar o porcarie, te chinui sa strangi o gramada de puncte si pana la urma tot nu primesti mai multe monezi decat cel care nu s-a stresat la fel de mult... Clasamentul asta ar trebui facut pe fiecare server in parte, altfel nu are niciun rost...am 500 de milioane de puncte sunt pe locul 1 in liga pe serverul meu si dupa ce ma uit pe clasamentul total vad ca sunt pe 40...ce rost mai are sa ma mai complic...

warrior90, Spirit_Breaker și snnopy apreciază asta.
  9. Graverattack

Graverattack Scriitor în devenire

eu am mai spuso, clasamentul pentru liga ar trebui facut la fiecare megaserver in parte, nu ca la cele europene de ex. unde se bat 13 sau mai multe servere pe cand la americane sunt doar 7

banditblue apreciază asta.
  10. -ZERO-

-ZERO- Guest

Dupa cum au spus si colegii dumneavoastra in topic recompensa se acorda pe baza unui clasament global ce contine jucatorii de pe toate serverele, clasamentul pe server fiind vizibil doar pentru spiritul competitiei intre colegii de server.

Dupa parerea mea, sistemul de acordare a premiilor este foarte bun asa cum este, deoarece nu se fac diferente foarte mari (nu luna de luna) intre jucatorii mai vechi si cei noi, cum s-ar face daca in fiecare luna ar fi mai multi castigatori pe fiecare server cu buff-uri suplimentare. Desi este posibil sa vi se para nedrept, in realitate un clasament global asigura un echilibru mai mare decat un clasament pe servere.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.