Feedback Munitie disparuta peste noapte

Discuție în 'Ajutor' creată de SeafRO, 16 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Vreau si eu sa stiu cum este posibil sa imi dispara peste noapte 33000 devoratoare din cont fara sa intre absolut nimeni pe contul meu (numai eu am parola)? Adica mie mi se evapora de pe nava munitie de 55000 perle? O iau inaintea raspunsului: am dat deja mesaj la suport si vreti sa va spun ce vor raspunde (asta inainte ca macar sa citeasca mesajul)?
    "Ne pare rau dar nu putem verifica daca ati avut munitia la bord. Nu putem da despagubiri unei singure persoane ci global. Stim ca exista o problema; ea se afla in atentia departamentului tehnic; ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri provocate." Alegeti voi una care va convine fiindca acestea sunt mesajele care se trimit.
    Daca pana acum mai dispareau lucruri minore (nu chiar minore daca ne gandim la cateva mii de carticele si mult altele dar sa trecem peste asta fiindca oricum nu le voi primi in veci), acum deja se lasa cu 55000 perle ceea ce este mai mult decat dragut.
    Poate BP sa faca ceva in acest sens sau ramanem la acele mesaje standard de pe robotul de mail?

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

lasa ca dai niste sms-uri si primesti perlele inapoi ca si compensatie :)
    sincer, eu nu imi mai fac sange rau pentru bugpoint, mai joc din cand in cand, dar fara pretentii, am inceput un alt joculet pe tableta, in care nu am bagat nici un ban si nu voi baga vreodata ... asa ca nu voi mai fi dezamagit dak se buleste ... nu pot decat sa multumesc bugpoint pentru lectia de viata :)

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Acest tip de problema se poate rezolva doar prin intermediul suportului. Nu va putem ajuta in forum.
    Succes!

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.