Mutarea contului pe alt server

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de |SHARK|-ŁЄχ, 23 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Salut, as dori sa stiu daca dezvoltatorul are in plan o noua idee si anume de ex. eu m-am saturat pe serverul pe care joc (Franta 1) si as dori sa ma mut pe un server romanesc (Global 1-2-3-4). Aceasta optiune de mutare sa se poata face odata in viata (sau macar odata la 3-4 ani), deoarece eu cand am inceput sa joc seafight acum 7 ani am fost in Franta, iar pe atunci nu aveam nici macar un prieten care sa joace jocul asta, dar cu greu i-am convins si acum as vrea sa joc alaturi de ei. Se poate face o astfel de "fuziune" ?

Multumesc anticipat.

**SaSa** și cocolino! apreciază asta.
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Stimate jucator,

Aceasta solicitare s-a facut frecvent de-a lungul timpului. Pentru moment ceea ce doriti dumneavoastra nu este posibil din punct de vedere tehnic.
    O varianta de compromis s-a implementat recent pe joc prin crearea mega-server-elor - aveti optiunea de juca cu jucatori de pe mai multe servere, contul Dvs. aflandu-se in continuare pe server-ul initial.
    Avand in vedere ca jocul se afla in continua dezvoltare nu pot sa spun un NU categoric. Pentru moment nu stiu sa existe o astfel de intentie.

3. Buccan33r

Buccan33r Scriitor în devenire

Ceea ce vrea sa zica Decadent ca sa nu fie berbec ("oaie" in cazul in care este o ea) este ca"
    - nu se va intampla niciodata
    - s-au unit serverele pentru ca nu mai sunt jucatori online, fiecare si-a vazut de viata lui cu alt joc probabil
    - la fel ca pct 1, nu se va intampla vreodata sau vor aparea mega-mega-servere.

PS @Decadent: Poti sa-mi multumesti mai tarziu pentru ca am tradus in cuvinte simple si concise toata abureala ta.

B0UNCE apreciază asta.
  4. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Ideea e ca jucam contra altor jucatori prin mega-server-ul dar daca eu as dori sa ma mut din diferite motive...adica sa ma joc cu alti prieteni romani si eu am un cont pe Germania 1, Franta 1 sau orice alt server sa pot face acest transfer odata intr-o viata de om.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.