nava elita niv 12

Discuție în 'Ajutor' creată de FantasyKeo, 18 Iul 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. FantasyKeo

FantasyKeo Începător forum

sal azi am facut punctele necesare pentru elita 12 si nu mia dat nava chiar am si depasit cu 300k

2. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Salut, odata cu implementarea sistemului de ligi, s-au facut anumite modificari:

Cum voi putea obține design-urile elită?

Design-urile elită, pe care le cunoașteți cu toții din vechiul siste al punctelor elită, vor putea fi cumpărate în curând prin intermediul Pieței Negre. Aceste design-uri vor fi vizibile în piața neagră doar dacă îndepliniți următoarele condiții:
    • Nu le dețineți deja
    • Sunteți eligibil pentru a le achiziționa (ați acumulat numărul total de PEL necesare pentru design)
    • Liga în care vă aflați este de asemenea cea potrivită.
    Puteti citi toate informatiile legate de sistemul de ligi, aici.

MrKilltox apreciază asta.
  3. morbius666

morbius666 Novice forum

pai eu am 2 nivele pe care trebuie sa mi le cumpar. cand pot sa le cumpar?

4. kpt.terro_0918

kpt.terro_0918 Novice forum

Salut Hitman, de curand am facut numarul necesar de PEL pentru liga Baracuda, dar nu pot promova inca si din acelasi motiv se pare ca nu pot cumpara design-ul de nava elita 21 deoarece nu indeplinesc toate conditiile "Liga in care va aflati este de asemenea cea potrivita". Ma poti ajuta te rog? Merci !

5. Uzzy.

Uzzy. Guest

Cum pot să intru într-o ligă superioară?
    Pentru a accede într-o ligă superioară este necesar să îndeplniți câteva condiții:
    • Să fiți un jucător activ
    • Să dețineți cel puțin 1.000.000 PEL în sezonul curent
    • Să aveți suficiente PEL în total pentru a fi eligibil pentru noua ligă
    • Să fiți în fruntea ligii în care vă aflați acum (depinde de numărul de jucători care există în liga Dvs. Veți ști că puteți intra intr-o ligă superioară atunci când în dreptul nickname-ului va apărea o săgeată de culoare verde).

6. kpt.terro_0918

Aha, inteleg acum din motivul ca nu ma aflu in fruntea ligii nu pot avansa, oke, dar dina celasi motiv nu pot achizitiona design-ul de elita 21?

7. Uzzy.

Uzzy. Guest

Exact, trebuie sa avansati in liga urmatoare, apoi sa achizitionati designul.

8. †`Fantomas`†

†`Fantomas`† Începător forum

Nu este corect, is playeri de lv1 care au deja elita.. 27:mad::D

9. **RA**

**RA** Avansat

Foarte adevarat,ce a zis Fantomas...sunt playeri de lv 1,2,3 care au toate lv elita la nave,pana la lv 27,achizitionate dupa restart imediat,acum parca 2 saptamani,iar noi care suntem jucatori activi....ha,ha,ha....trebuie sa asteptam,sa vedem,daca poate,poate....reusim sa luam si noi lv elita,sa nu cadem intr-o liga inferioara sau mai stiu eu ce.si acum intrebarea:Unde-i corectitudinea domnilor din echipa Bigpoint???...

10. FantasyKeo

FantasyKeo Începător forum

salut HITMAN pai indeplinesc toate conditiile cand o voi putea lua?? 1nu o detin 2 am facut pctele PEL necesare 3 sunt in liga calutilor de mare locul 450???

11. carlosmm

carlosmm Maestru forum

de ce nu mai primesc nava elita 23,24??

12. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Odata cu implementarea sistemului de ligi, s-au facut anumite modificari:

Cum voi putea obține design-urile elită?

Design-urile elită, pe care le cunoașteți cu toții din vechiul siste al punctelor elită, vor putea fi cumpărate în curând prin intermediul Pieței Negre. Aceste design-uri vor fi vizibile în piața neagră doar dacă îndepliniți următoarele condiții:
    • Nu le dețineți deja
    • Sunteți eligibil pentru a le achiziționa (ați acumulat numărul total de PEL necesare pentru design)
    • Liga în care vă aflați este de asemenea cea potrivită.

13. **RA**

**RA** Avansat

domnule Duncan_Idaho,dar cei care au achizitionat deja de la piata neagra design-ul pentru elitele de lv. 24 si 27 si au PEL 20000 si sunt de lv 1???este corecta treaba,nu?....:)sunt si eligibili si sunt si in liga potrivita....va rog gasiti alte justificari si motivatii,nu credeti?....:)

kpt.terro_0918 apreciază asta.
  14. kpt.terro_0918

Sistemul de liga trebuie schimbat, cei de pe primul loc care indeplinesc conditiile sa avanseze automat si nu la alegerea jucatorului, cel din liga mea de pe primul loc are un numar de PEL suficient de mare cat sa-mi fie imposibil sa-l ajung, desi detine design-ul de elita 27 ceea ce ma baga in ceata si devin confuz, refuza sa avanseze in liga urmatoare ceea ce face aproape imposibila sansa de a urca pe prima pozitie celorlalti aflati pe positiile inferioare. Va rog sa transmite-ti celor de la suportul tehnic aceste probleme pe care le intampinam.
    Spre multumrea tuturor, va rog lasati-ne sa achizitionam design-urile de nivel elita 21+ fara ca noi sa fimobligati sa avansam in ligile aferente acestor nivele elita. Va multumesc !

sannis apreciază asta.
  15. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sistemul de achizitie a navelor elita, pentru jucatorii care au atins nivelul corespunzator, a fost activat in cadrul Pietei Negre. Ar trebui sa puteti achizitiona acum, nava dorita.

16. **RA**

**RA** Avansat

domnule Decadent,dar ce faceti in privinta celor care au achizitionat deja navele elita lv 21,24,27 si au PEL 10000 si lv 1???este haioasa situatia si mergem catre zona de ridicol,nu sunteti de acord cu mine?acei jucatori,nu mai trebuie sa-si bata capul,sa treaca dintr-o liga in alta....va rog ,un raspuns.multumesc calduros si anticipat...