Bug nava pierdua dupa schimbare server(am rezolvat)

Discuție în 'Ajutor' creată de cata33lin, 10 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. cata33lin

cata33lin Începător forum

deci nu m-am mai jucat de vreo 4 ani si am vrut sa vad daca contul mai merge,m-am logat (nici nu stiu pe ce server cred ca europa globala 6) si inca avean 22000 perle 100k+ aur si nava de razboi cand am dat pe profil sa vad de cand am contu am observat ca nivelul meu era 1 (cred ca era 3-4 cand m-am lasat).
    Am intrat pe mapa m-am jucat umpic si dupa am dat pe selectie server si am vazut ca mai am si pe late servere level 1.Din curiozitate m-am logat pe europa global 1 unde un aveam nimic numa banii si perlele de la inceput dar cand m-am reconectat pe europa globala 6 (nush dc da e scrisa cu verde) nava perlele si auru s-o resetat ca si cand e prima data cand intru pe server. Am incercat sa ma conectez pe toate serverele din europa,europa de est si america da nava auru si perlele care le aveam o disparut complet. Nush pe ce server eram da cand m-am reconectat nava a disparut. E ceva ce as putea sa fac ca sa imi primesc lucrurile? Mi-e ciuda ca aveam si medalie de 4 ani.
    PS daca dau pe profil imi apare pe toate serverele(da am incercat pe toate) "Pirat din:0000-00-00 00:00:00"
    Am rezolvat problema! Am instalat seafight m-am logat din aplicatie si nush cum da am nava si restu lucrurilor

Modificat ultima dată: 10 Ian 2018
  2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Salut ! servarele au fost comasate, iar conturile neactive pe o anumita perioada de timp daca nu-ma insel au fost sterse. (jocul este foarte schimbat de cum il sti tu pe apa si nu numai ).

3. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Al meu a fost inactiv 5 ani si nu l-au sters! Oricum baiatu zice ca a rezolvat problema!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.