Nave Primite

Discuție în 'Ajutor' creată de SaSaNuL, 2 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SaSaNuL

SaSaNuL Novice forum

Azi cand m-am uitat la dizain-urile mele (nu erau cumparate de mine) , am gasit navele care le poti cumpara cu perle de la sectiunea 'nave' . Am observat ca la sectiunea 'nave' apar ca au niste pietre montate , cele pe care eu le detin , miraculos , nu au . Problema mea este ca atunci cand incerc sa schimb cu una din ele , nu merge ... ?!?

Modificat ultima dată: 2 Iun 2017
  2. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Eu acum o saptămână mi-am cumpărat Ghost Rider-ul și avea pietrele pe el, ulterior le-am schimbat și nu am avut nici un fel de problemă. Îți dă vreo eroare cand încerci să amplasezi alte pietre?

3. SaSaNuL

SaSaNuL Novice forum

Nu , dar eu nu pot sa le folosesc , cand incerc sa schimb nava ... adica dau click pe imaginea navei , imi apare schimbata acolo la selectie , dar pe mare nimic ...

4. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Ai interacțiuni pe mare? te miști sau ceva? Ăsta ar fi singurul lucru care nu te-ar lăsa să schimbi design-ul chiar dacă el îți apare în fereastra navei.

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  5. SaSaNuL

SaSaNuL Novice forum

Stiu si nu fac asta ... Stau pe loc cand incerc sa le schimb :(

6. SaSaNuL

SaSaNuL Novice forum

7. Cataleya

Cataleya Guest

Repeta actiunea si daca intampini aceeasi problema, contacteaza suportul.

SaSaNuL apreciază asta.
  8. SaSaNuL

SaSaNuL Novice forum

am inteles , multumesc

off topic

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.