Sugestie Ne rup Flotele, rarim rata de tragere la ele?

Discuție în 'Ajutor' creată de _SC0RPION.LIVIU_, 15 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua , am o intrebare la dumnevoastra daca sau scos abilitatea baietilor de serviciu de ce nu sau rarit rata de tragere a Flotelor pentru ca ne rupe urit pe map chiar daca avem preventie si ciocane pe noi eu trag o salva si flota imi da 2 sau chiar 3 si sunt ful abilitati reincarcare si ce mai trebuie, cu simbriasul pe noi ne rupe trebuie sa folosim Gardianul de lev 2 macar, va rugam sa sesizati si voi la alterni dumnevoastra ca sa nu mai vb de cei ce au tunuri de 60 sau voodoo pe ei nu au cum face acest event, sunt si ei jucatori ce trebuie sa se bucure de aceste eventuri , va multumim de intelegere.

2. Aenledon

Aenledon Guest

Sclavii inca sunt disponibili pe aur la taverna si ofera 20% reducere la timpul de tragere.

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Noi 2018
  3. sillly73

sillly73 Scriitor activ

Chiar nu ati inteles ce a vrut sa spuna? Tineti neaparat sa bateti apa in piua?
    Chiar si cu sclavii pe aur, flota tot trage de 3 ori cat tragi tu de 1,5 ori.

4. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Vom transmite mai departe situația. Dacă această modificare va avea loc, veți fi notificați prin intermediul unui anunț patchday.

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
  5. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Dar de ce ati sters postarea mea? Era off topic? ca parca la tema am scris!

6. Aenledon

Aenledon Guest

Tema la care ai raspuns este un sondaj in sectiunea "Propuneri si idei".

**scorpions** apreciază asta.
  7. va multumim de intelegere , dat find faptul ca avem un raspuns si vazind ca sa deschis un sondaj in sectiunea propuneri si idei putem inchide tema.

Modificat ultima dată: 16 Noi 2018
  8. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Temă închisă!

_SC0RPION.LIVIU_ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.