neinformare

Discuție în 'Ajutor' creată de ElEremit, 28 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ElEremit

ElEremit Începător forum

buna seara
    acest subiect este pentru moderatori romani!!!
    va rog sa prestati mai multa atentie in ceea ce postati, au fost probleme cu bokor, sectiunea pt misiuni si harti bonus este incompleta iar joi la restar ati spus ca cheile event de la razboi civil vor fi folosite si la maraude,dar nu ati precizat ca sambata nu se vor mai putea cumpara chei.
    acum nu stiu ce sa cred ori nu aveti cunostinte despre aceste lucruri ori omiteti sa le precizati.
    eu mai folosesc forumul spaniol, este mai complex, daca pot fi de folos cu cv pot sa ajut;)

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Inteleg ca v-ati fi dorit sa existe o avertizare asupra faptului ca odata cu inchiderea pietei negre cheile nu vor mai fi disponibile. Precizarea suplimentara apartine doar forumului spaniol si este mai degraba ceva subinteles, avand in vedere faptul ca respectivele chei puteau fi achizitionate doar din acea sectiune. Vom lua in considerare un comportament de avertizare similar.

Nu, nu este ceva ce am omis. Anuntul de patch-day este publicat in forumul nostru in forma oficiala, asa cum apare si in restul forumurilor.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.