Sugestie nelamurire

Discuție în 'Întrebări generale' creată de vali2bsal, 25 Oct 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Am sris pe chat pe limba romana despre un ajutor si ca urmare un nenorocit de DR. mi-a dat interzis pe chat.
    Daca l-as fi bagat in origine ce facea mis DR?

2. mydyla

mydyla Conte forum

daca ai scris pe chatul international(prima fereastra din chat), ai luat o pauza, acolo se scrie numai in engleza.... asa ca acea "excursie" la origine nu-si avea rostul :):):)

3. vali2bsal

vali2bsal Junior Expert

Scuze...anulez"excursia"

mydyla apreciază asta.
  4. eu joc pe megaserverul american.se scrie mai mult in spaniola decat engleza.se da ban doar cand este adminul pe chat, nici macar nu stie ce se zice in spaniola si se mai intampla cand deschizi chatul din greseala scri pe cel englez.si acest chat global englez este o prostie din cate am vazut.doar se cearta si se injura.

5. mydyla

mydyla Conte forum

nu pune la suflet ... si la noi, din ce am vazut, nu toti care nu scriu in engleza iau ban ...asta e ...cine are ochi albastrii, scapa !!

6. Cataleya

Cataleya Guest

Poate atunci cand "cine are ochi albastri" scrie in alta limba pe global si nu in engleza, nu este online niciun admin care sa sanctioneze. Daca toti adminii/moderatorii si-ar face putin timp si pentru chatul global, atunci aceasta perioada fara un moderator online, nu ar mai exista.

7. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Apropo de "nelamurire".. De ce s-au redus navele de event-minionii,si nu s-au redus npc-urile de pe harti?? In acest fel puteam profita si noi de event mai bine!!

8. Cataleya

Cataleya Guest

Te referi la npc-urile normale sau la cele eveniment?

9. mydyla

mydyla Conte forum

da o fi cum ziceti nu va contrazic, am vazut situatii cu admin pe chat care a banat roman , francez ...etc dar pe turc nu ....:) poate nu am vazut eu bine...:)

10. mydyla

mydyla Conte forum

pantru ca se bloca jocul ...la 30 de minute trebuia restart ....:)

11. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Ma refer ca..Trebuiau reduse npc-urile normale,nu cele de event.

12. Cataleya

Cataleya Guest

In forum exista o rubrica de reclamatii pentru chat, unde moderatorii nostri pot verifica si sanctiona retroactiv. Te rog sa folosesti acea rubrica atunci cand ai ceva de reclamat. Avem moderatori de forum si chat care se vor ocupa.

13. Cataleya

Cataleya Guest

O sa transmit aceasta propunere dezvoltatorilor, poate ca in viitor o vor lua in calcul.

14. mydyla

mydyla Conte forum

sa reclam ... ce anume ? ...

15. Cataleya

Cataleya Guest

Intrun post anterior ai mentionat ceva despre banarile care nu ti se par corecte deoarece s-au banat unii jucatori si unii nu au fost banati. In rubrica de reclamatii poti face acest lucru - sa reclami acel jucator care in opinia ta ar fi trebuit banat si nu a fost.

16. kostzy

kostzy Expert forum

ce gluma buna,se baneaza si adminu pe langa jucator?

17. Cataleya

Cataleya Guest

Poti fi mai explicit?

18. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Pe bune!! La asta nu sa gandit nici un inginer tehnician/matematician de la BP?

19. Cataleya

Cataleya Guest

Nu pot citi gandurile nimanui, o sa transmit mai departe.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.