Nivel elita!

Discuție în 'Ajutor' creată de Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW, 15 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW

Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW Novice forum

Mai pot vedea nivelul elita al barcii?

2. ew543te

ew543te Începător forum

nu doar poti vedea cate puncte elita ai

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Odata cu introducerea noului sitem de ligi sistemul de puncte elita a fost inlaturat. Bonusurile oferite anterior de design-urile elita s-au transformat in beneficii pasive ale ligii in care va aflati; peste acestea se aplica bonusurile bijuteriilor echipate.
    In functie de liga in care sunteti puteti achizitiona pachetul de design-uri aferente de la piata neagra contra unei sume de aur.

Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW apreciază asta.
  4. Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW

Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW Novice forum

Multumesc! Mai era o chestie: crestea damage-ul in functie de elita barcii! Eu asta vroiam sa vad ,cat mai am pana la elita 21...elita 27! Sau daca pun skinul cu elita 27,creste damage-ul :)

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Asa cum am precizat mai sus: bonusurile oferite anterior de design-urile elita s-au transformat in beneficii pasive ale ligii in care va aflati. Detaliile le putei gasi in FAQ.

Ф₤Ð☆FΞ₤₤ФW apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.